Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Vampiirid
 
Georg5es 11. august 2009, kl 08.34
Kas verejoojaid vampiire nagu filmides näidataxe,on ka päriselt olemas?
Ei mõtle energija vampiire,ega muid selliseid,vaid neid õiigeid...
 
Mimm 11. august 2009, kl 10.01
Ühes raamatus on seda teemat väga põgusalt mainitud. Melita Denning'i ja Osborne Phillips'i raamatus "Psüühiline enesekaitse". Seal öeldi, et enamik vampiire on ikka energiavampiirid ja need teised on väga harvaesinevad. Krahv Dracula ei olevat tegelikult vampiir olnud, aga toodi näide mingist kunagi elanud inimesest, kes oli. See oli mingi praeguse Jugoslaavia territooriumil elanud krahv või keegi ja ta olevat selle nakkuse (nii oli seal raamatus öeldud - nakkuse) saanud ajutiselt Kreekas viibides. Just Kreekas olevat vampiire rohkem või varasemalt mainitud kui mujal. Nii et selles raamatus väidetakse, et päris vampiirid on olemas (või on olnud) ja et see on nagu mingi nakkushaigus? Kahjuks on seda seal tõesti väga põgusalt mainitud, see on huvitav teema ja tahaks sellest isegi rohkem teada.
 
surfa netis 11. august 2009, kl 10.32
On karjakaupa inimesi, kes peavad ennast ise vampiirideks. Väljamaal nimetatakse selliseid asju peenelt alternative lifestyle ja sellesse peab tsiviliseeritud inimene suhtuma aktsepteeriva leplikusega. Ja on ka inimesi, kes on nõus neile oma verd loovutama, neid nimetatakse siis doonoriteks (muigama ajav sõna mu meelest) On olemas ka õpetusi vampiiridele, a la ära jaga süstlaid jne. Et siis paraku surematud nad ikka vist ei ole, HIV ja muud hädad hakkavad ikka külge... :| Aga seda nakkusejuttu olen ka kusagilt lugenud, ka kellegi n.ö. vampiiri netileht oli siis. Seal autor omast arust lõhkus müüte ja avaldas tõde, muuhulgas pidi olema vägev vandenõu, mis varjab vampiiristava viiruse olemasolu. Noh, et levib nagu HIV nt, vere kaudu ikka, lööb kuriloom kihvad sisse ja saadki nakkuse.
Üldiselt ma kaldun arvama, et see on sama teema nagu see kirjanik, kes toodab raamatuid teemal kuidas briti kuninglik perekond on tegelt roomajatest tulnukad, aeg-ajalt soomused välgatavad... Ehk siis, ise võid ju endast uskuda mida tahes, aga see ei tähenda, et teised sinuga nõus on... Loodetavasti nad ikka ei hakka uskuma, et lennata oskavad, see võiks õnnetult lõppeda...
 
juut 12. august 2009, kl 13.17
oi, no loomulikult on nad olemas. näinud neid küll keegi pole, kuid reaalseid tegusid on toime pannud läbi ajaloo: kiire saapanööbid viisid ära, vanaküla foorumi panid kinni, kallaselt panid mitu milli piistu ja mingi portfelli ka mingilt ministrilt, vabadussamba paneelid läkerdasid roosaks ja mida kkõike veel - oh, see on jube!!!
 
J 12. august 2009, kl 13.53
Just just. Ja valitsus varjab ja eitab kõike.
 
Aly 16. veebruar 2020, kl 21.29
Tere!
Kas see on kahtlane, et ma arvan, et ma olen vampiir. Mulle väga medib verd vahest süüa/juua.
Aga söön ka teisi toite!
Küüslauku ei kannata.
 
OP 16. veebruar 2020, kl 21.53
Veredopingu sportlased lasevad kogu aeg võõrast verd oma kehast läbi ja mitmed rahvad söövad veretoite, paljudele ei meeldi sibul ja küüsla-auk. Ajaloos on mitmeid sündmusi kannibalismi ehk liigikaaslase söömise kohta, näiteks kui olid näljahädad.
Sinu emaili nimetusest loen välja, et oled Annaliisa ehk naine. Võimalik, et kehas on vähe rauda ja vere tarbimine ongi siis raua probleemi lahenduseks. Religioossed ja muudmoodi arenenud inimesed soovitavad, et ole eelkõige hea inimene, kõrge eetikaga, hoia oma karma balanss positiivne, ära tee halba, ja muud kümned käsud otsa, ja siis peaks toimuma vaimselt kenad arengud ja muud ilusad asjad, ja tervise paranemised, vastasel juhul aga tõmbad endale negatiivsust ja haigusi külge. Kui neid uskuda, siis soovitakski esmalt, et mõtle positiivselt ja ära heiduta sellest, mis teised arvavad.
 
OP 16. veebruar 2020, kl 22.28
Saatsin sulle ka emaili.
 
OP 16. veebruar 2020, kl 22.40
Tänan, sain sult ka vastuse emailile.
Vahel inimesed kasutavad teiste emaile ja nimesid ja seetõttu siis ka saadan sageli emaili.
Kuulame, mida targemad sulel soovitavad sulle ses asjus.
Arvan, et siinne Isemaag vastab sulle asjalikult peagi, kuna ta tundub olema kursis sedalaadi teemadega.
 
vamp 21. veebruar 2020, kl 23.15
sain kunagi ülekandena mitu pakki võõrast verd, mu loomus muutus peale seda, võin öelda. meeletu eufooria ja infojõud tekib, kui saad võõrast verd veeni, see on tõsi. eks seda narkomaaniat on mitut sorti.
lapsest saati aneemiline olnud ja mäletan, kuidas läksin 7aastasena apteeki ja nõudsin härjaverd - hematogeen oli tol ajal minu vanemate sõnul just härjaveri ja seda ma läksin ma taskuraha eest siis ostma. apteegitädid turtsatasid kõik nagu käsu peale naerma. olin väga häiritud ja nõutu.
isemaag 23. veebruar 2020, kl 02.42
OP Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tänan, sain sult ka vastuse emailile.
> Vahel ini
> mesed kasutavad teiste emaile ja nimesid ja seetõt
> tu siis ka saadan sageli emaili.
> Kuulame, mida
> targemad sulel soovitavad sulle ses asjus.
> Arva
> n, et siinne Isemaag vastab sulle asjalikult peagi
> , kuna ta tundub olema kursis sedalaadi teemadega.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Õ U D N E !

Конференция "Ритуалы магические и не очень" Алена Полынь.
https://www.youtube.com/watch?v=JaT2PvBG...
Alates 46:35
Täpsemalt 51:06

Siis seesuur et tolle aja kristlaste pühakud olid vampiirikihvadega ja igati lugupeetud olevused. Suhtuti täiesti normaalselt nagu tänase euroühiskonna vähemusgruppidesse. Huvitav, kas keegi vampiiriverd on proovinud?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati isemaag 23.02.2020 02.55.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!