Müstika nurgake
Palun soovitage ennustajat taro kaartidega ja telefoni teel.
sandra 31. august 2009, kl 15.13 |
tahaks ka 01. september 2009, kl 16.14 |
tillu-lillu 01. september 2009, kl 21.00 |
Annika 02. september 2009, kl 11.05 |
sandra 02. september 2009, kl 14.01 |
Mina ise olen ka reedale nüüd mitu päeva koeduvalt helistanud ja kätte ei saa. Eelnevalt olen helistanud Tiinale ja olen temaga väga rahul olnud ja kõik asjad on ta täppi pannud, nii minul kui mu tuttavatel. Alguses ei uskunud mina ka neid asju ja saatsin sõbranna mitu korda peese kui soovitas helistada. Aga nüüd olen täiesti uskuma hakanud. Mõtlesin et vaataks kuidas reet räägib aga teda vist võimatu kätte saada.
Aga see küll imelik, et ennustaja ise tagasi helistab:) Arvan et see pole küll õige värk.
Aga see küll imelik, et ennustaja ise tagasi helistab:) Arvan et see pole küll õige värk.
to Sandra 03. september 2009, kl 11.40 |
sandra 03. september 2009, kl 21.49 |
kas 03. september 2009, kl 22.15 |
sandra 04. september 2009, kl 22.31 |
kummaline jah 04. september 2009, kl 22.39 |
to tillu 05. september 2009, kl 00.20 |
Kas on vist ja mingi kas Salme tn.aga siin foorumis ta on sõnelenud ja õelnud,et ei tegele sellega enam kuna kliendid on ise süüdi.Ja Reet on kindlasti kättesaadav.tuleb lihtsalt proovida.On võimalus,et ta on hetkel puhkusel,kui kätte ei saa.On kogemus kus ka proovisin ja mõtlesin,et jama,kuid siiski mingi aja pärast sai kätte.
to sandra 06. september 2009, kl 14.48 |
Uriinia 06. september 2009, kl 15.40 |
Meie kollektiivis idanes ka mõte minna Jämejalasse oma saatusekaaslasi vaatama.
Mõeldud, tehtud.
Kuna MASU ajal tuleb olla kokkuhoidlik, et mitte öelda kooner, siis otsustasime rongitripi kasuks.
Sai otsitud siis selgeltnägijat, kes kanaldaks meile Viljandi rongi väljumisaja.
Kahjuks jooksid kõik ponnistused pendlikõlgutamisest sõltumata liiva...
Ühel hetkel, kui enamik tulevastest ekskursantidest juba lootust kaotanuna eraklikult palatinurkades põrnitsesid, tabas Needuse-Endli aju mentaalne meteoriit, ning ta teatas vastuvaidlemist mittesallival toonil:
„Tuleb helistada 1447“
Koostasime siis operatiivplaani...
Nagu tavaliselt, juhtis hooldajate tähelepanu kõrvale labiilse närvisüsteemiga mr. Womb oma hulluviguritega.
Seejuures õnnestus meil vahejuhtumiteta annekteerida õdedetuba koos telefoniga.
Ja tõesti! Kui olime helistanud 1447, saime teada, et Viljandi rong väljub 07:50!
Kasutage ka teie seda ennustusliini, sest nii täpselt ennustavad vaid vähesed ekstrasensid...
Mõeldud, tehtud.
Kuna MASU ajal tuleb olla kokkuhoidlik, et mitte öelda kooner, siis otsustasime rongitripi kasuks.
Sai otsitud siis selgeltnägijat, kes kanaldaks meile Viljandi rongi väljumisaja.
Kahjuks jooksid kõik ponnistused pendlikõlgutamisest sõltumata liiva...
Ühel hetkel, kui enamik tulevastest ekskursantidest juba lootust kaotanuna eraklikult palatinurkades põrnitsesid, tabas Needuse-Endli aju mentaalne meteoriit, ning ta teatas vastuvaidlemist mittesallival toonil:
„Tuleb helistada 1447“
Koostasime siis operatiivplaani...
Nagu tavaliselt, juhtis hooldajate tähelepanu kõrvale labiilse närvisüsteemiga mr. Womb oma hulluviguritega.
Seejuures õnnestus meil vahejuhtumiteta annekteerida õdedetuba koos telefoniga.
Ja tõesti! Kui olime helistanud 1447, saime teada, et Viljandi rong väljub 07:50!
Kasutage ka teie seda ennustusliini, sest nii täpselt ennustavad vaid vähesed ekstrasensid...
uriinale 06. september 2009, kl 22.43 |
superhea 07. september 2009, kl 04.44 |
vahva,Uriinia!!!!
to uriiniale,
aga see käib mitte Jämejala vaid teemaalgataja pihta,hakaku siis Viljandi rongi peale minema...Inimene ei saa ometi nii hull olla,et terve elu elab kaartidepanija ütlemise järgi, küsimus õhus,miks ta käib kaardipanija juures,miks ta masu ajal helistab kaardipanijale,raiskab raha mõttetusele, mis häda teda sunnib ja viimaseks: Uriinia, äkki küsid seal Wombi käest, mis teemategijat tegelikult vaevab?????Äkki on tegemist kõhupuhitusega?
to uriiniale,
aga see käib mitte Jämejala vaid teemaalgataja pihta,hakaku siis Viljandi rongi peale minema...Inimene ei saa ometi nii hull olla,et terve elu elab kaartidepanija ütlemise järgi, küsimus õhus,miks ta käib kaardipanija juures,miks ta masu ajal helistab kaardipanijale,raiskab raha mõttetusele, mis häda teda sunnib ja viimaseks: Uriinia, äkki küsid seal Wombi käest, mis teemategijat tegelikult vaevab?????Äkki on tegemist kõhupuhitusega?
sandra 07. september 2009, kl 18.29 |
Minu elu ei käi ennustaja ega kaardimoori järgi:)
Olen kaardipanijale 2x helistanud. Minu peres pole nii suurt masu et helistada ei võiks!
Ja kuna olin helistanud tiinale siis tahtsin kontrolliks helistada ka teisele ennustajale ehk siis reedale et vaadata mis juttu reet räägib. Ja täiesti tobedal põhjusel tõesti, lihtsalt kannatust polnud ise oodata kas kunagi veel ühe inimesega kohtun:) Ja nii nagu tiina ütles nii läkski:)
Reedale enam ei helistanud, kuna tiina jutt jõudis enne täppi minna. Ju siis peksab hästi segast:D
Olen kaardipanijale 2x helistanud. Minu peres pole nii suurt masu et helistada ei võiks!
Ja kuna olin helistanud tiinale siis tahtsin kontrolliks helistada ka teisele ennustajale ehk siis reedale et vaadata mis juttu reet räägib. Ja täiesti tobedal põhjusel tõesti, lihtsalt kannatust polnud ise oodata kas kunagi veel ühe inimesega kohtun:) Ja nii nagu tiina ütles nii läkski:)
Reedale enam ei helistanud, kuna tiina jutt jõudis enne täppi minna. Ju siis peksab hästi segast:D
miks 07. september 2009, kl 19.23 |
miks to Liisa 07. september 2009, kl 20.18 |
sandra 07. september 2009, kl 22.31 |
Imelik, ma paar nädalat tagasi helistasin sain tiina kohe kätte. Ja paar päeva hiljem sai ka sõbranna ta kohe kätte. Äkki mingi jama nende 900 algavate numbritega. Kui Reet ka enam ei vasta. Või keegi siin kirjutas et tiina oli ennustamise lõpetanud, klientide süül või midagi sellist.
keegi 09. september 2009, kl 00.37 |
Lisa postitus