Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kui surnu räägib või küsib su käest midagi siis mida see võiks tähendada???
 
piia 01. oktoober 2009, kl 17.55
Ma nägin hiljuti unes oma vanaema kes on juba päris mitu aastat surnud.Unes ta rääkis minuga ja küsis et kas ma tulen teda ka vaatama ja mina vastasin et kord nädalas ikka.Unes tundub alati et ta on elus, liigub ja et temaga on kõik korras aga kui ärkan üles siis saan aru et tegelikult teda pole enam.Unenäos tundub see tema olemasolu lihtsalt nii reaalne.Mida see võiks tähendada no kui surnu sinuga räägib?
 
Piret 01. oktoober 2009, kl 18.17
See tähendabki seda, et mine surnuaiale, hoolitse haua eest.
 
J 01. oktoober 2009, kl 18.43
Surnul on jumalast ükstapuha oma maisest kehast või selle jäänustest ja hauast.

Variante on kaks. Üks: su vanaema käis sinu unenägudes. Kaks: see oli tavaline unetegelane.

Kui oli tema, siis mis seal ikka. Hoiab oma lähedaste elul ja tegemistel silma peal. Kui sina surnud oleks kas sind siis ei huvitaks mida lapsed/lapselapsed teevad?

Mu enda vanaema käib ka juttu puhumas.
 
piia 01. oktoober 2009, kl 20.33
No ma arvan et mulle lähkeks ikka korda minu lähedased aga samas ma ju ei tea mis saab peale surma...Samas ma olen teda ka varem korduvalt unes näinud ja siis olen peale seda surnuaiale tema hauale läinud.Alati kui käin siis panen talle hauale värsked lilled ja süütan väikse küünla tema mälestuseks.Siis olen natuke seal ja meenutan teda ning ära minnes ütlen vaikselt haua juures "kallis vanaema ma lähen nüüd, oled kallis mulle igavesti"
ja tavaliselt peale seda ta ei näita end tükka aega...ehk tulebki sellest unenäost järeldada seda, et ta tahab et ma tuleksin tema hauale...
 
J 01. oktoober 2009, kl 20.36
Sa võid ükskõik kus temaga rääkida. Ta kuuleb sind. Ei pea sellepärast alati surnuaiale minema. Ta ei ole surnuaial.
 
piia 01. oktoober 2009, kl 20.53
To:
Mis sina arvad kas elu pärast surma on olemas või on olemas siiski hing mis pärast surma jääb siia maailma ringi rändama
 
marianne 01. oktoober 2009, kl 21.11
peale surma käib elu edasi. see, et hing käib su juures tahabki, et sa mõistaksid et peale seda elu pole meie elu lõpp..
 
imbi 01. oktoober 2009, kl 21.58
mina jälle küsisin oma mehe surnud vanaema käest unenäos, et kuidas siis elu seal ka on? ta vastas, et kõik pidi tore olema ainult kõik pidada tahtma siia tagasi tulla. hommikul ärgates oli seda kõike meenutades päris lõbus olla. ütles veel paar tähtsat numbrit ka, aga millega ei oska midagi peale hakata...
 
piia 01. oktoober 2009, kl 22.19
Minu ema rääkis mulle ühe loo mille oli talle tema tädi(ehk minu vanaema õde)kunagi rääkinud.Kusjuures lugu pidi olema tõestisündinud ja kunagi nii olnud.Nimelt selles külas kus siis tädi elas olid elanud ka kolm õde.Minu ema tädi siis vist tundis neid isiklikult ka.
Need kolm õde olid omavahel leppinud kokku sellise asja, et kes esimesena õdedest ära sureb see siis näitab teistele õdedele end unes ja räägib mis saab peale surma.Aeg möödus ja surigi üks neist õdedest ning näitas end unes ühele õele.See õde olevat siis küsinud et mis siis ikkagi on seal teispoolsuses ja see surnud õde olevat vastanud nii "Kõik on olemas aga mitte nii nagu meil siin räägitakse". Nii et sellest võib järeldada et tegelikult ei tea mitte keegi päris täpselt mis on õige mis vale peale surma.See on üks suur MÕISTATUS!!!
 
jaah, 02. oktoober 2009, kl 22.31
see on õige jah, et meile on nii elu kui ka surm mõistatuseks, kuigi sellest on palju räägitud ja ka kirja pandud.
Tiibeti raamat elust ja surmast ei anna ka otsest lahendust mõistatusele ja põhjuseks on see, et ilma vastava ettevalmistuseta (õpetus ja pidev treening) ei tunne me ära isegi raamatus kirjeldatud situatsiooni.
 
selgeltnägija 03. oktoober 2009, kl 08.18
Igale inimesele on antud mitu elu ja hing rändab mingi aja tagant uuesti uude kehasse. Inimese elu ja saatus oleneb karmast. Karmat saab inimene mingil määral ise oma käitumisega suunata. Kõik hea ja halb, mis sa oled teinud tasutakse kätte järgmistes eludes.
 
Tean vaid, et 04. oktoober 2009, kl 04.57
Kui surnud inimene unenäos toob või annab midagi, siis tähendab see uue ilmakodaniku sündi.
Kui surnud inimene unenäos võtab või saab midagi, siis tähendab see surma.

Usun seda peale ühte oma unenägu. Ühel ja samal päeval said surma kaks väga head tuttavat.
Epic 21. august 2022, kl 16.11
Unenäos surnuga midagi koos tegemine ei ole hea enne. Surnuga rääkimine on samuti halvaendeline mis ennustab haigust ja raskusi.Aga kui surnu seisab vaikides su kõrval lihtsalt on unenägu neutraalne ja ei ennusta halba.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!