Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Koputus aknale?
 
vanad mälestused ja uued... 23. veebruar 2010, kl 09.07
Ehk teis keegi oskab seletada seda? Eile öösel ärkasime sellepealel üles kui kostus selge koputus aknale(ei ole esimene korrus)Täiesti selge,kaks kõlavat koputust.Selline segane tunne jäi kogu ööks ja ka praegu on seletamatu tunne hinges.Aidake palun mõista ja selgusele jõuda.Tänan.
 
tl 23. veebruar 2010, kl 09.26
kaks koputust ei ole veel kõige hullem...ole tähelepanelik lähedaste tervise suhtes...
 
heldur 23. veebruar 2010, kl 09.32
See oli tihane. Pane talle pekki akna taha.
 
vanad mälestused ja uued... 23. veebruar 2010, kl 10.22
Tänud! Aga vaevalt et öösel tihane aknataga käis:( Oleks see vaid nii.
 
Sekiwake Begemot 23. veebruar 2010, kl 10.44
Aga kas te teate, kes tavaliselt koputab teie kollasele aknale?
 
112 23. veebruar 2010, kl 11.22
mul oli hiljuti sama teema ja aus olla siis tekkis hirm küll ja see lähedase tervise asi peab täitsa paika kui hakata paralleele tõmbama.3 koputust vist on jokk nagu tean.

samas sel hetkel kui kuuled sellist asja, siis ust ega akent avada ei tohi- mõtle pigem nii..."kui oled heade mõtetega, siis jää, kui halbadega, siis lahku"
 
vanad mälestused ja uued... 23. veebruar 2010, kl 11.23
To Sekiwake Begemot
Mis mõttes kollasele aknale??????
 
SekiwBege 23. veebruar 2010, kl 11.49
 
koputus 23. veebruar 2010, kl 11.54
Nädal aega enne mu ema surma oli 3 koputust aknale. Ma ei taha sind hirmutada aga ole valvas. Äkki annab midagi päästa! Hea, et sa hoolid sellest ja kirjutasid. Mina tol korral ei teadnud sellest tähendusest midagi.
 
vanad mälestused ja uued... 23. veebruar 2010, kl 12.23
Tänud! Eks ma siis püüan jälgida mis toimub ja loodan et kolmandat koputust ei tule. Alles ma nägin unes mõni öö tagasi et mulle sündisid kaksikud ja verd oli palju maas.Ka see jättis hirmutava tunde.
Kui sa SekiwBege mõtlesid mu aknaees olevat kollas kardinat?
Kus sa siis tetsid???
 
vanad mälestused ja uued... 23. veebruar 2010, kl 12.45
Ikka kuidas sa tetsid?
 
vanad mälestused ja uued... 23. veebruar 2010, kl 12.48
Vabandust! Ei tea mis mul viga-Ikka teadsid!!
 
mina tean ka ühtteist 23. veebruar 2010, kl 19.08
mu vanavanaemale koputas ka mitu korda aknale ja uksele ja siis käis keegi tema toas pimedal ajal ringi jne.. ei tohi avada uksi ei aknaid.. ja öösel ta puges teki all.. siiamaani elab ilusasti :)


Räägitakse et kui avad ukse koputuse peale, kutsud surma sisse , sama siis aknaga..


niiet parem on, kui ei putu...
 
leida 23. veebruar 2010, kl 23.11
heldur
mis sul lendavad öösiti pimedas tihased ringi või?

teemaalgatajale
ära muretse. sa ju ei avanud akent, pealegi oli ainult 2 koputust. palveta kõigile lähedastele õnne ja tervist. ja ongi süda rahul.
 
aga 24. veebruar 2010, kl 21.37
olin suvel maal ja öösel oli aken lahti. kuulsin ka selgesti koputusi.siiani on jube veel kui sellele mõtlen. keegi ei surnud ega ei ole ka haigeks jäänud õnneks. see ei olnud unenägu.
 
kui 24. veebruar 2010, kl 21.57
mitu koputust siis halba tähendab?
 
pöörane 25. veebruar 2010, kl 00.13
räägitakse, et kolm olevat halb..
meil olid peale matuseid koputused uksele aga mina (kaunishing nagu ma olen:) avasin use. avasin kuna mõtlesin, et äkki kadunukese hing tahtis veel viimast korda läbi tulla, armas inimene oli. midagi halba ei juhtunud, eks see oleneb vist olukorrast.
 
kopppp 25. veebruar 2010, kl 00.27
to algataja.Olen ka selle koputuse peale mõelnud.Kunagi aegu tagasi koputas ka linnuke ja ootasin...aga ei midagi .eelmisel aastal päeval koputas tihane aknale,vanem naine ütles,et kas nüüd 3päeva,3 nädalat 3kuud.Olin selle unustanud,aeg ajalt meenus.Kuid ühel õõl kuulsin selget koputust välisuksele,ärkasin üles ja kuulatasin kas veel,sain aru,et oli ikkagi unes.Kuna isa oli haige,siis 2päeva pärast oli ta läinud....Teadsin seda koputuse lugu,kuid see õine koputus oli äärmiselt selge.
Veel räägib vanarahvas põranda pühkimisest kas ukse suunas või vastupidi,pidi ka surma tooma.Olen näinud 2 korda,kuid ei tea.Eks see vanarahvatarkus on kuskil seal keskel.aga hoiatus on parem-----
 
. 26. veebruar 2010, kl 08.11
Võib ka nii olla, et enne uinumist mõtled oma lahkunud lähedasele ja tema koputab unes.
 
seniilsus koputab 27. veebruar 2010, kl 23.58
te olete ikka täitsa ära joonud end! see on seniilsus, mis teie peas koputab.
 
lii 02. märts 2010, kl 12.42
Kunagi kuulsime me emaga mõlemad koos kolme koputust aknale. See oli päeva ajal, ise istusime elutoas ja kolm selget koputust kuulsime käägi aknal. See oli nii kõhe aga enam ei mäletagi kas keegi peale seda lahkus, väga lähedastest inimestest küll mitte igaljuhul.
Päevasel ajal on see samas äga hirmus ju, et keegi koputab kolm korda uksele ja sa lähed teed automaatselt ukse lahti arvates, et keegi on seal aga tegelikult ei olegi. Jube
 
Jinny 10. märts 2010, kl 22.59
Räägin siis, mis 1 sugulasega juhtus. Nimelt 3 päeva enne mehe vähidiagnoosi nägi nagu aias valget kogu, sai siis teada et abikaasa on ravimatult vähis. 3 päeva enne abikaasa surma oli toas valge kogu ja 3 päeva peale matuseid 3 koputust uksele. Kokkusattumus ???
 
leida 10. märts 2010, kl 23.13
lii, aga
olete te ikka kindlad, et kedagi polnud. kas sellist võimalust pole, et keegi koputas ja jõudis jalga lasta, enne kui te vaatama jõudsite.

mina elan üsna tänava ääres ja kaks korda on prükkarid aknale koputanud. üks kord veel aia poolt ja aken oli lahti... oli hirmus ehmatus küll:))

aga tegelikult usun ma neid endeid küll.
 
mets 11. märts 2010, kl 01.11
Ma tean, et une ja ärkveloleku vahepeal vahel kuuldav koputus tuleb kurjadelt vaimudelt kes kontrollivad kas inimene on ärkvel või unes. KUi unes siis võib inimest rünnata, energiat imeda ja kõike muud.
 
naine 11. märts 2010, kl 06.58
Mäletan, kui enne venna ootamatut surma minu ema kõndis ringi - käis isegi õues vaatamas, kes on! Keegi nii tugevasti koputas ema aknale, et klaas klirises ja naabrinaine ärkas selle peale. Ka naabrimemm läks välja...nad kumbki ei näinud ei jälgi ega koputajat. Tuppa naastes 5 min pärast umbes sama kohutavalt tugev koputus..Mu vend sai surma.
Linnu koputamine ei tähenda ju midagi, nad tihti aknale koputavad:)
Ikka uksele, või tugevalt aknale - nagu inimene ikka.
 
leida 11. märts 2010, kl 22.47
naine
jah, mina arvan ka, et linnu koputamisel pole erilist tähendust.
aga selline juhtum, et kuulsid ju ema ja naabrinaine mõlemad.
väga kõhedaks võtab, sest teha ei saa ju midagi. kui siis ainult palvetada ja loota, et õnnetus mööda läheb.
kas see toimus talvel, et mainisid jälgi? ja mis aja pärast õnnetus siis juhtus?
vabanda mu kohatut uudishimu.

aga mõtlen, et mis see siis ikkagi on. kas see on hoiatus või teade ja et miks see peaks vajalik olema. igal asjal peab ju põhjus olema. äkki, kui põhjuse leiaks, saaks isegi mingil moel õnnetust ära hoida.
 
Lii 12. märts 2010, kl 11.12
Me ei ela tänava äärne maja, elame asulas tänava lõpus. Me oleksime pidanud nägema kohe kindlati kedagi kui oleks keegi olnud, sest köögi aken on aia pool ka veel.

Mäletan kui ma laps olin ja öösel ärkasin, siis nägin ma suurt musta kuju (kaabu oli peas), sesisi minu kirjutus laual. Läksin tema poole, et panna laualapm põlema, sirutasin kätt lambi poole, nägin selgelt seda kuju panin käe veel temast mööda ja siis jube järsku hakkas suur hirm (minnes tema poole algul ei olnud mingit hirmu). Ma jooksin toast välja ja lampi põlema ei saanudki panna. Ja ma ei tea siiani mis see oli.

Mu ema on kuulnud meie majas pööningul kõndimist kuigi seal on ehtne pööning. Ja kui isa ootas siis kuulis kuidas keegi nagu müraki vajus vastu ust. Tema läks jooksuga avama, et isa purjus ja nüüd kukkus aga läks, siis ei olnud ühtegi jälge lumepeal.

Aga kõige hirmutavam jutt on olnud see, et no naised ikka räägivad neist asjadest ja siis vahel mõtled, et äki mingi pete (et kuulnud valesti või midagi) aga mees äratas mind öösel üles, et kas sina ei kuulnud. Tema oli kuulnud selgelt, et pööningult tuli hääl mis kutsus Alli, Alli. See siis minu ema nimi. Nagu oleks keegi minu ema kutsunud. Uhh seda oli küll kõhe kuulata.
 
Vanad mälestused ja uued... 12. märts 2010, kl 11.37
Tulemuseks siis nii palju et väga oluline ja lähedne inimene jäi jälle raskelt haigeks.Hing on haige ja väga raske on.See koputus oli väga selge ja inimene nii ei koputa .See kõlas kristallselt ja me mõlemad abikaasaga kuulsime seda.Ei olnud lind ega ka inimene.Elame kõrgemal kui esimene korrus ja oli öö.
loodame et midagi muud ei juhtu.Väikke hirm on ikka.
 
kartsik.... 12. august 2010, kl 16.41
Oled sa kindel et oli 2 koputust ? See on ju võimalik et sa ei kuulnud esimest. Ei taha hirmutada kuid mul on üks lugu rääkida.
Minu täditütre vanaema kuulis kord oma toa aknale kolme koputust. Nädal aega hiljem suri tal tütar ehk siis tüditütre ema. Ning veidi aega hiljem kuulis täditütar oma toa aknale kolme koputust ning veidi aja pärast suri tal vanaema. JUBE. Aga tõsi.
Peale selle nad ei avanud akent, aga surm tuli.
 
to kartsik 13. august 2010, kl 11.13
EI.
selliste koputuste puhul ei ole nii et 'äkki esimest ei kuulnud...'
kui kuuldi kaks, siis oli kaks, ja kaks inimest kuulsid korraga ka veel.
ära külva asjatut paanikat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!