Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Äksi nõid
 
triinu 16. aprill 2010, kl 14.14
Millised on kogemused, kes Äksi nõia juures ravil käinud? Ta pidi autos vastu võtma, kuidas see ravimine ja diagnoosimine seal kitsastes oludes küll käib. Vastu võtab elavas järjekorras, enne ei saagi siis teada, kas ravib konkreetset haigust või mitte, kui juba kohale mindud ja järjekord ära seistud. On keegi abi saanud liigese- ja närvivalude puhul ja palju seanss maksab?
 
tean 16. aprill 2010, kl 17.50
Umbes 18 aastat tagasi sai käidud,rahvast oli kohutavalt autodega järjekorras.Lapsel kadus allergia mõne päevaga ja siis tuli tagasi,kuid peale teist raviseanssi siiani kadunud.Endal oli liigese kulumine,kuid selle puhul ei saanud abi.Olen kuulnud,etmuutus rahaahneks ja ei ole enam selliseid võimeid nagu varem.See muidugi rahvajutt endal kogemused puuduva viimase aja kohta.
 
!!! 16. aprill 2010, kl 18.17
Ravi siis selliseid! tean, kas sul häbi ei ole? Sa said abi ja ise levitad siin külaklatsi? Meie inimesel pole ikka mingit moraali!
 
palun 16. aprill 2010, kl 19.16
rääkige veidike lähemalt sellest Äksi nõiast. Väga on vaja aidata oma last. Küll juba täisealine, aga tavameditsiin pole siiani teda aidanud.
Tänan, kes nõus veidike rohkem infi jagama. Kus ja kuidas minna ja umbkaudne tariif, mida oleks vaja arvestada.
Olen ise vaid kuulnud, et on selline nõid, aga kahjuks rohkemat ei midagi.
 
tean 16. aprill 2010, kl 22.53
Ta elab Lähtel see on Tartu Jõgeva mnt.Paremat kätt jääb Änksi nõiale pandud kivi.Ta elab seal vastas.Läheb selline allee majani.Ta nimi on Väino Post.
 
Huvitatu 20. aprill 2010, kl 15.13
Mis päevadel vastu võtab ja kui suur on taks? Olen ka huvitatud.
 
tean 20. aprill 2010, kl 18.23
Kuna käisin palju aastaid tagasi siis summat ei tea.Kõige kindlam minna nädalakeskel teisip.kolmap. või neljap.
 
to palun 21. aprill 2010, kl 00.33
Miks sa just Äksi nõia juurde minna tahad, pealegi oma lapsega? Lastega tuleb olla ülimalt ettevaatlik, et neid mitte valede inimeste juurde söödaks viia, nad on ju nii vastuvõtlikud ja kui on tegu mingi isehakanud *ravijaga*, nagu temast kuuldused levivad, kuidas julged viia sinna oma last? Minu sõbranna käis palju aastaid tagasi selle Posti juures, tema kogemused olid kohutavad!!! Naisel olid närvid nii läbi, et tööl ei suutnud käia ja kohutavad igapäevased paanikahood - tulemus polnud mitte 0, vaid alla nulli, tal hakkas veel hullem ja sattus joomatsüklisse, kiirabiga viidi haiglasse, ta oleks end surnuks joonud, aga maksis küll kõva raha tolle aja kohta, siiani on ta invaliisuse peal ja rohusõltlane. Sellised kogemused siis.
 
kogemus 21. aprill 2010, kl 10.52
Käisin ka 4 aastat tagasi, olin kahepoolses kopsupõletikus ja ravimid enam ei aitanud.Ootasime 2,5 tundi järjekorras ja tunnistan ausalt, tänan seda inimest taevani, ravib autos, aga ta ei puuduta sind üldse, paneb käed ainult haige koha kohale. Raha ta ei küsi, annad nii nagu tunned. Mind ta aitas ja pildi järgi aitas ka ema. Väga positiivne kogemus ja plaanin tagasi minna.
 
m 21. aprill 2010, kl 11.05
kas ta vähki ka ravib?
 
to m 21. aprill 2010, kl 11.32
Mulle ta tookord ütles vähi ravimisest, et oleneb millises staadiumis ja kui juba midagi lõigatud, siis tema võim peale ei hakka. Ta muidugi rääkis seda ka, et inimene peab ise väga uskuma ja tahtma oma haigusest võitu saada.
 
Lihtsalt teadmiseks 03. juuni 2011, kl 12.06
, et see päris äksi nõid suri juba1976-l aastal.
 
Külastaja 03. juuni 2011, kl 12.33
Käisin koos vähi haigega, 1,5 aastat tagasi, see inimene abi ei saanud, kuid mina istudes autos ja eesseisvas autos ta "ravis" inimest, siis äkki tundsin kuidas mul hakkas kõik keerlema ja nagu oleks energiat võetud (panin küll käed, jalad risti- ei midagi) või midagi hullemat. Jäin kohe haigeks peale seda. Järgmisel korral 1kuu mõõdudes läksime uuesti, ei soovinud minna, kuid kuidas sa ütled haigele ja lootust saavale inimesel ei. Sama asi - läksin juba 3 autot varem ise autost välja ... kaugele, kuid jäin taas haigeks ja väga raskelt. Ma ei tea on see kokkusattumus või ei, kuid kes sinna kaasa lähevad, olge ettevaatlikud, arvan, et ammutab energiat tervetelt inimestelt ja kellelegi peab ju need haigused edasi andma, kui keegi terveks saab.
 
anton 03. juuni 2011, kl 13.18
huvitav kas ta karkudel inimesi ka aitab,olen kuulnud, et Eestis on keegi, kes suudab sind uuesti käima panna....viskad kepid nurka. Teadsin meest,keda sarnaselt aidati, aga see on surnud vanadusse.
 
päris 04. juuni 2011, kl 10.38
mina olen ka kokku puutunud selle "vana päris Äksi nõiaga"... olin siis laps, aga tark oli ta küll ja kõva tegija
 
Soovitus! 04. juuni 2011, kl 23.25
Leidke oma kodule kõige lähem Väekoht. Ja hakake seal igapäev käima, mõttega terveneda. Väekoha leiab selle järgi, et see jääb silma ja "meeldib". Kui sellises kohas käia igapäev ja mõelda Terveksolemise üle ja teha väike palve Maale, siis hakkab enesetunne paranema. Samuti tasuks otsida üles lähim allikas kodukohale ja tuua sealt ravivett. Raviks palutud vette ei tohi juua, vaid seda pannakse igasse sööki jooki, mõni tilk.
Kui satute Äksi kanti, tehke peatus ja istuge vähekene selle eelmise Äksi nõia majakohale asetutud mälestuskivi juures. Ravib ikka väekoht, mida inimene suudab võimendada :)
 
riia 05. juuni 2011, kl 12.18
esiteks on äksi nõid ammu surnud.
aga äärmiselt ebameeldiv, et inimene läheb justkui abi nõudma ja abistajal oleks justkui KOHUSTUS teda aidata. ja kui abi ei saada, siis juletakse veel kritiseerida. kui tahad abi, siis käi ja vaata, mis sulle sobib, mis mitte. inimesed on erinevad, haigused ja suhtumised erinevad. mis aitab üht, ei pruugi teist aidata.
mis tähendab "muutus rahaahneks"?
kas teie meelest peab inimene õhust elama või? et vahite seal tundide viisi pikkades järjekordades ja inimene muudkui käigu ja ravigu teid? ja kui ei õnnestu, siis ollakse veel vihased! tundub, et mõnele inimesele on haigus tõesti karistuseks ja õppetunniks. sellise suhtumisega ei peagi terveks saama.

konkreetselt hr postist olen kuulnud sõbranna juttude põhjal, kes oli suremas. tema käis seal mitu korda ning arvab, et paranemine hakkas toimuma tänu hr postile. praegu on sellest ajast möödas umb 15a ja inimene elu ja tervise juures. samuti olevat post öelnud, et ta pole kõikvõimas. aitab nii palju, kui suudab.
 
.............. 05. juuni 2011, kl 12.44
paljudel on siin arvamus, et teised on kohustatud neid aitama. miks te ise ei käi tasuta tööl? kas teie moto on selline, peaasi, et tasuta, kasvõi si..a, aga see eest punnsuutäis? tahate endale personaalset nõida, kes pidevalt ainult teie elu jälgiks ja aitaks, siis pange ka vastav tasu letti!! head asjad ei saa olla odavad!
 
..................................... 05. juuni 2011, kl 23.42
Mitte keegi ei pea kedagi meie eluteel aitama, vaid oma õppetunnid peame ise läbima. Mind häirib samuti, et kogu aeg lunitakse nõu, abi seda ja teist, seda saades ei olda veel rahul kah ja kirutakse siin, kui kohe tulemust pole.
 
:P 06. juuni 2011, kl 10.18
Ilma abita ei oskaks me isegi käia mitte, lugemisest ja kirjutamisest rääkima. Ja peab ikka ülemisel korrusel miskit väga lahti olema, kes väidab, et lapsed tuleb ilma abita jätta, et las aga saavad oma õppetunnid kätte. Loodetavasti on see õppetundide jutt nali.
 
riia 06. juuni 2011, kl 20.10
:P
kas keegi väidab, et lapsed tuleb ilma abita jätta!?
no kuulge, sellised inimesed vajavad juba psühhiaatrilist abi:)))

õnneks mina selliseid inimesi ei tunne. kui sa aga mööda nõidu, tervendajaid ja ennustajaid jooksjaid, kes hiljem neid samu nõidu kritiseerivad ja manavad, lastega ühele pulgale sead, siis oled asjast küll väga valesti aru saanud.
 
liigese kulumine, põlvede ülekoormus 17. august 2011, kl 19.54
Tekkis ka mõte minna Äksi nõia juurde seoses põlveliigese kulumisega ja põlvede ülekoormusega. Oleksin tänulik, kui keegi jagaks kogemust ja kas oli kasu liigeseprobleemi korral.
isemaag 17. august 2011, kl 23.13
Keegi liigeste uuendaja elab Haapsalu kandis, temast on lehes ja hommikuTV-s kunagi juttu olnud, õpilasi mitmelpool. Nime siia ilkumiseks ma ei pane, aga kel vaja see leiab.
 
liigese 17. august 2011, kl 23.48
kulumisel aitab AINULT kunstliiges.Pole mõtet kusagil oma raha raisata.Järgi proovitud.
isemaag 18. august 2011, kl 03.38
See haige mõistusega arstist sharlatani jutt.
 
... 20. august 2011, kl 02.33
Praeguse Äksi nõia vastas on eelmise Äksi nõia mälestuskivi. Vaat seal võiks käia ja kohe üks tunnikene istuda. Selle naise vägi on selles kohas veel alles. Ehk saate jutule.
 
liisu 20. august 2011, kl 07.15
kulumise vastu tarvitakge liigesetoitu Gelenk Nahrung või Gelenk Fit, ka tavalisest linaseemneõlist on veidi abi
isemaag 20. august 2011, kl 12.59
Pane kohe pritsiga kulunud kohasse, küll siis kosub. 1 mu tuttav taluperemees lasi ennast masinaks teha arstidel, garantiiks lubati 15 aastat, nüüd vaevu koperdab.Ta põhiline mälestus oli ikka et siis kui sõjas kaevikus pidi olema.............Rääkisin tal selgelt et tule kaevikust välja saab korda, ikka läks laskis teha.
 
inna 26. detsember 2011, kl 12.10
Kas keegi teab Vaino Posti telefooni numbrit
 
Kala 03. jaanuar 2012, kl 23.18
Tere kõigile! Oleksin väga tänulik, kui keegi annaks mulle infot selle ininmese kohta, kes propageeris kord teleris ravimit kulunud liigese taastamiseks. Kahjuk nägin saadet poole pealet ja ravija nimi ei jäänud meelede
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!