Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
Uus sünnimärk peopesal
 
? 07. juuni 2010, kl 23.50
Nii 10 päeva tagasi panin tähele uut täppi peopesal.. Mõtlesin, et äkki on pind või verevalum, kuid siiani pole see ei kuju ega värvi muutnud (tumepruun), ning näeb välja täpselt samasugune, nagu teised sünnimärgid mu kehal.

Oskab keegi äkki öelda, mida sellisesse kohta tekkinud sünnimärk tähendada võiks?
Suur tänu vastajatele ette.
 
?? 08. juuni 2010, kl 10.38
no mis ta ikka tähendab, mu pojal on selline kogu aeg peopesas.
 
kerly 08. juuni 2010, kl 18.03
See on sama haige ,kui mina siin küsiksin,et mida tähendab kui minul on selja keskel sünnimärk:D...
Igast pisiasjast ei saa ka nüüd mingit tähendust otsida.
 
ww 08. juuni 2010, kl 19.36
tõesti pole mõtet kõikjalt tähendusi otsida ja end lolliks mõelda. tekkis siis tekkis ja kui ohtlik pole tervise suhtes,siis las olla.mõnel on terve keha neid täis ja ka ei tähenda midagi...või kui siiski otsid midagi,osta sünnimärkida raamat-vb sealt leiad ei tea mida ja siis mõtle ise,kas vasta ka tõele või ei
 
sinur 08. juuni 2010, kl 21.03
Olen oma peopesa mustrit jälginud nüüdseks umbes 20 aastat. Kuna see sensitiivide võime sealt midagi väljalugeda käib mul üle mõistuse siis hakkasingi ise oma peopesa jooni uurima. Nüüd tean kindlalt, et need võivad muutuda. Vastavalt sammudele ja valikutele elus, teevad ka su eluteed märkiv peopesa muster läbi muutused. Elutee joonel oli mõlemal katkestus ja nõiad vaid lohutasid, et see ei tähenda midagi aga iga suvaline tekst väitis sootuks muud elujoone katkemise kohta. Nüüdseks on ühel käel elutee joon kinni kasvand ja teisel ikka veel lahti aga täiesti teist moodi. Loodan leida elust sellele põhjust ning ka see kõrvaldada. Ka teised märgid peopesas räägivad täpselt sinu elust ja toimuvast. Pööbel aga ei saa sellest aru ja irvitab kõige üle mis neile arusaamatu.
 
m 08. juuni 2010, kl 21.54
eks tekkis mingi ülesanne juurde.
 
märk 09. juuni 2010, kl 10.12
Kumbal käel märk on? Naisel on vasakul kehapoolel olevad märgid hea tähenduslikud, paremal karmilised. Meestel vastupidi.
Seega kas kingitus või märk, et mingi karmast tingitud ülesanne on täitmata.
Vaata lisa: http://www.dharma.lt/en.php/astrology/marks-on-the-body/
 
Sonyeo 08. september 2021, kl 21.36
Kahjuks ma enam ei leia seda lehte kust ma seda lugesin, eestikeeles see igatahes polnud. Aga aeg tagasi tekkis minu peopesale ka sünnimärk. Ja see tähendab suurt suurt elumuutust. Kahjuks ei mäleta enam seda kirjeldust.
Minul näiteks tekkis see sünnimärk enne lapsesündi ja nüüd kui laps suurem siis hakkab vaikselt heledamaks minema ja kaduma. Usun, et kui laps täiskasvanu siis seda sünnimärki pole enam mu peopesal.
 
Aleksandra.H 10. september 2021, kl 23.38
Aga vaata luubiga.
Kui sünnimärgil on jalad ja ta pisut paisub, siis võib tegu olla täitsa tavalise puugiga.
 
Mystic 04. oktoober 2021, kl 01.39
Sünnimärke ikka tuleb elu jooksul juurde, kôik ei pruugi midagi tähendada,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!