Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
kaks elujoont käel
 
kuuba 15. juuni 2010, kl 01.14
ma ei saa aru, seal kus peaks algama elujoon algavad paralleelselt kaks joont- sisemine- ehk siis päidlapoolne lõppeb suht ruttu ära ja välimine läheb lõpuni alla välja aga välimine joon läheb omakorda kaheks ehk et ühineb vist selle peajoonega. kes jahab neid käejooni, oskab selgitada mulle äkki?
 
... 15. juuni 2010, kl 10.19
topeltkaitse peal.
 
jutuke 15. juuni 2010, kl 21.03
olen ka näinud inimest sellise asjaga, 2 elujoont ja ei lähe isegi kokku kusagil, aga ta juba vana ja pole tal mingit topeltkaitset ega muud iseäralikku elus juhtunud, on väga haige olnud, mitu oppi seljataga, tervis kehva...vaene ka eluaeg, nii et ei miskit müstikat. Eks need hiromandid seletaksid lähemalt, lihtsalt on selline tuttav olemas.
 
? 15. juuni 2010, kl 21.33
jutuke

Ega sa minust ei räägi?
Olin ka noor ja tahtsin teada, mis need kaks elujoont tähendavad ja mulle lubati enneolematut elu.
Tegelikult on aga mu elu just selline, nagu sina kirjutad.
 
viimasele 15. juuni 2010, kl 21.38
...no ma vaevalt usun et siin käivad 70-aastased mammid :DDDD
 
? 15. juuni 2010, kl 21.50
viimasele

Väga kummaline suhtumine sul?
Kas 70 aastane mammi? polegi enam inimene.
 
tainy 15. juuni 2010, kl 21.51
Mul ka 2 elujoont käepeal, aga keegi ei oska midagi tõpsemalt öelda on see hea või halb. Vast ei tasu sellele tähelepanu pöötata. Lapsi peaks käejoonte järgi olema 2 a mul neid 4, nii et ei tähenda see vast midagi ;)
 
jutuke 15. juuni 2010, kl 22.37
on ikka inimene, aga kahjuks minu kahe elujoonega tuttav ei käi delfis - seda tean 100 prossa %, nii et sul nagu näha on norimistuju, siis palun, selleks on vist lollinurk-klubi või ükskõik mis muu koht :DDDDD
see 70-ne, minu tuttav, ei oska arvutit käsitledagi, nii et see pole sina!!!
 
kuld 15. juuni 2010, kl 23.31
no ok, mina olen näit 60 ja tööl olen koguaeg arvutis. Olen lihtsalt kaasaegne naine ja tõesti minu ringkonnas on minuvanused ikka väga mahajäänud.Kes kardab moblat, kes arvuteid.Ja eriti on sellised naised.
Ilmselt sellepärast on mu lähedased tuttavad kõik minust nooremad,klapin nendega hästi.
 
hiro 16. juuni 2010, kl 09.49
sinu eluteel esineb palju kokkupõrkeid rohkem kui enamuses inimestel, aga alati leiad sa endas jõudu, mis laseb sul võidelda haiguste, väsimuse ja stressiga. Sul võib olla kaks töökohta. Sa peaksid valima ameteid, kus saaksid rakendada nii füüsilist jõudu kui visadust. Suhetes on suurem osa alati sinu kanda. Varakult enda kanda võetud kohustuste tõttu pole su hingeline pool niivõrd arenenud ja isiklikes suhetes esineb enesekindluse puudumist.
 
hiro 16. juuni 2010, kl 09.56
Unustasin lisada, et selline ülevaade kehtib küll kahe võrdse elujoone puhul. Isiklikult kahtlustan, et äkki on see sisemine joon sul hoopis marsijoon, mis näitab võitlushimulist inimest, kes kunagi ei loobu. See, et elujoon sul lõpus justkui hargneb, võib tähendada, et see nn haru, mis ühineb saatusejoonega on su reis kaugemale või siis mingi uue etapi algus või tugev muutus elus.
 
mand 16. juuni 2010, kl 09.58
viimane komm iseloomustab üldiselt üksikut inimest. vägivaldselt võib ju käejoontega kokku sobitada.
 
tähelepanek 16. juuni 2010, kl 14.52
mina olen tähele pannud, et mu elujoon pidevalt muutub, just paremal käel. Operatsioon on kindlalt püsinud kogu elu 34 aastaselt ja nii ka toimus - katkemine ja nõrk siduv joon, kust edasi läheb pikk ja sirge pöidla alla välja...aga varem pole see nii olnud. Olen suured muutused teinud elus, toitumises ja muus, ja vastavalt sellele on parema käe elujoon muutunud väga ühtlaseks ja ei mingeid riste ega takistusi enam pole (enne oli neid päris palju), vasakul - see on siis see, mis saatus andnud on - ei muutu midagi, pole ei haigestumisi ega katkemisi olnud kunagi - imelik!
vaatasin aastaid tagasi üht saadet, kus räägiti elujoone mõjutamisest ja isegi kirurgilisest parandamisest - sealt saingi ideid ja talitasin selle järgi. Seal toodi palju näiteid, kus inimesed on oma elu pikendanud ja muutnud just elujoont ja takistusi sellel likvideerides, see toimib ja iseenda pealt näen ka ju tulemusi, tõesti kummalised asjad on ikka elus...
 
j2nes 16. juuni 2010, kl 15.00
to tähelepanek: inimene näeb seda, mida ise tahab. samuti on tõlgendamisega.
 
ma 16. juuni 2010, kl 15.34
Mu ema on 68-aastane ja agar internetisurfaja. Lapsed õpetavad.
 
autor 16. juuni 2010, kl 17.10
tundub, et ikkagi ei ole kaks elujoont, lihtsalt elujoon on vahepeal hästi halvasti näha ja üks joon ühendab elujoont peajoonega ja seal ühinemiskohas on uuesti näha ka elujoon, ja lõpuks jah hargneb kaheks. segane :)
 
... 16. juuni 2010, kl 17.42
vaata luubiga.
 
hiro 16. juuni 2010, kl 18.07
no sellise segase jutu peale ei oska ükski hiromant sulle ilma kätt nägemata midagi öelda.
 
!!!!! 16. juuni 2010, kl 18.15
mul ka 2 elujoont .Ülemine tiba lühem ning ainult keskosani?Pääsenud uppumissurmast ning osanud ohtlikest situatsioonidest välja tulla.Äkki ongi mingi kaitse.
 
M 16. juuni 2010, kl 21.16
mitu elu, mitu korda sündinud...
 
ahhh 16. juuni 2010, kl 22.01
M-le: kas selles elus mitu korda sündinud, see oleks vahva!

mis te siin vaidlete, üks paneb elujoontest, teine vanadest naistest, kes netis istuvad, nagu puder ja kapsad.
minge hiromandi juurde ja eks see seletab!
 
M 17. juuni 2010, kl 23.20
see pole kaitse vaid nagu öeldakse, sul on mitu sünnipäeva, oled millegi suure kas üle elanud või ootab see õnnetus ees, läbi mille sa sünnid uuesti, sulle on antud teine võimalus... ma tõlgendaks sedasi seda
 
Aia 18. juuni 2010, kl 07.59
Hakkame sellest pihta et, kui vana sa oled? Teiseks kas tegemist on vasku või parema käega. Ühes käes on võimalused teises seadused.
Käe jooned muutuvad teatud ajani.
 
2 joont 18. juuni 2010, kl 12.30
vasakul käel on 2 elujoont kõrvuti, mis ei lähe omavhel kokku, mida see voiks tähendada.
 
Laav 18. juuni 2010, kl 18.47
Kui elujoonele väga lähedal on teine joon, mis aeg-ajalt sellega seguneb, näitab see suurt jõudu ja edu ning lootust rikkusele. Jooned, mis asuvad elujoonest veidi kaugemal ja mis järgivad enamvähem elujoone kulgu, kujutavad endast teiste mõju selle inimese elu kulule. Nende intensiivsust ja kestust saab arvutada joone sügavuse ja selle järgi, kui lähedale need elujoonele suunduvad.

Raamatust Mustlasennustuse saladused
 
jama 18. juuni 2010, kl 21.16
Mul (mees. 50 a.) vasakus käes kasvas peopesa keskel katkenud elujoon kinni aga paremal on katkemine jäänud. Kui lugeda alguseks rannet siis joon tõuseb kuni peo keskpaigani ja siis tõuseb sellest üles, peajoone suunas väike haru, joon ise jätkub veel pool cm ja muutudes teravikuks, kaob. Selle väikese, kaduva otsa alt hakkab teine ning liigub edasi kuni pöidla ja nimetsisõrme alla, sinna kus lõpevad või siis algavad kõik elujooned.
See katkemine peaks tähendama ju midagi rasket? Kunagi küsisin ühelt Tallinna vene sensilt aga tema lõi käega ja andis mõista, et see ei tähenda midagi. Pidavat olema juba möödas jne.
Sellegipoolest on kahtlused. Kirjanduses omab see üheselt suure ohu seletust!? Mainitakse ohtu tervisele, surma, õnnetust jne.
Mida sellega peale hakata? Olen seda usku, et kõike saab soovi korral muuta ja ettevaatlik olles saab hullemat ära hoida. Kui minna sensi juurde siis nad ei taha midagi öelda või viivad sujuvalt teemast kõrvale või ei oska midagi öelda. Ometi on need ju isikud kellelt ootaks just seda päris tõde, olgu ta nii hull kui tahes. Tavakodanikelt võib oodata petmist ja võltsi aga need võiks ju otse öelda?
See on päris painajalik ning ei lase täiel rinnal elada. On ka veel pahad, fataalset arengut näitavad uned olnud aga jälle pole kindel nende tõlgitsemisega.
 
laaaaaav 18. juuni 2010, kl 22.13
To jama

Oma tulevikku saab muuta, positiivselt mõeldes ja nt iga päev endale kinnitades, et "ma olen õnnelik, edukas ja elan väga kõrge eani vapustavat elu". Sa pead uskuma, et tõepoolest on kõik ok ja mingi joon käepeal ei tähenda midagi. Mul ka elujoon katkeb, aga mul on sellest täiesti savi, sest ma tean et see ei mõjuta mind ega mu elu. See on lihtsalt ÜKS KRIIPS ja muud midagi. Aga kui sa ainult kujutad ette iga päev, et oh, varsti ma jään auto alla, upun ära vms, siis sa ju tõmbadki seda endale ligi. Sa põhimõtteliselt nead ennast ära. Selleks näed sa ka unes vastavaid asju kuna sa oled oma aju juba sellele negatiivsusele programmeerinud ja öösel kui sa magad, tuleb see kõik jura su alateadvusest esile.
Soovitaksin sulle ühte head raamatut mida ma just täna lugesin. Seal on juhiseid oma elu muutmiseks: Teie alateadvuse jõud, autor Joseph Murphy.
 
mml 18. juuni 2010, kl 22.16
To jama

Ja muuseas, tulevikku ennustatakse vasaku käe pealt, parema käe peal on see, mis on juba olnud. Nii et sul pole mingit põhjust muretseda. See, kes ütles sulle, et see on juba möödas, ei eksinud.
 
jama 19. juuni 2010, kl 09.52
Tean, et vasaku käe peal on programm ja paremal selle realiseerumine.
 
jamale 19. juuni 2010, kl 11.08
ära ole nii kindel, vastupidi on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!