Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müstika nurgake
leidsin teema-palve!
 
pärlipüüdja 16. juuli 2010, kl 19.44
Siin keegi kurtis et igav, aga näe mis mina välja mõtlesin: palvete ja muude heade asjade leidmine, pärliotsing!

"..armas Jumal, meie Isa, kes sa oled taevas palun vabasta see tore foorum nendest kurjadest hingedest, kel veel pikk tee käia mõistmise ja tolerantsuse teel. Kes alati kasutavad võimalust, et sõimata, halvustada, ähvardada ja nõnda edasi, palun anna neile juhatust. Armas Jumal, tänan et võtsid mu palvet kuulata, sinu....(isiku nimi)
 
hehh 16. juuli 2010, kl 22.45
püüdsin ka ühe pärli - kirjutab meedium-ravitseja ja kanaldaja:
"Ütlen veel seda , et kui inimene ise needustesse ei usu , siis see on tema enda kasuks, sest siis ei jõua ka mõju temani.
Kui inimene keskendub ainult sellele , et ta on nüüd ära neatud , siis need needused ka toimivad ülihästi."

hea loogika küll, ei küsi needja su käest kas usud sellesse või mitte ja lihtsalt paneb sulle ära ja kogu moos! Ja külge jääb kui pigi, absoluutselt igaühele!

ja vahet pole, needus toimib mitte vähe või ülihästi, ta lihtsalt toimib, nii nagu ta saadetud ja mõeldud oli, ja uskumine ei tee needust hullemaks.

isegi sinule saab keegi kes tahab needuse peale panna ja toimib küll, kõigil surelikel siin maa peal täpselt ühtmoodi!
 
hehh-ist needjale 27. juuli 2010, kl 10.19
muidugi toimib ainult sinusuguste needjate peal. tunned seda igapäevaelus
 
$ 27. juuli 2010, kl 23.03
Aga "hehh"-il on ju õigus! Mina ei teadnud needusest mitte õhkagi aga ikka hakkas külge, kadedusega ja vihkamisega pandud isiku poolt, kes ei suutnud kannatada, et temal ei lähe nii hästi kui meie perel.
Ja see needuse-värk on siin foorumis juba nii reostatud teema, et pole mõtet vaieldagi, see on mõttetu, ja loomulikult tollel meediumil-ravitsejal EI OLE ÕIGUS - nii et tõesti pärl.
 
viimane 29. juuli 2010, kl 10.05
külge hakkab see millesse usud. eriti siis kui oled teinud räpaseid /alatuid tegusid, seda mille kohta on krimainaalkooodeksis § olemas siis tekib rahutus -ärevus hinge (kas tuleb ilmsiks, kas järgneb karistus).
see on nagu kurjategijatel adrenaliin veres peale kuriteo sooritamist.
ja karistus järgneb, kohe kindlasti. nimeta seda needuseks, muidu elus halvasti minemist, saatus on kätte saanud, kuidas iganes. need maagid on seda seisundit sarnaselt psühhiaatrite/psühholoogidega lahti seletanud
 
misasja? 29. juuli 2010, kl 14.17
kuule viimane, sa oled ju puhta segi kammind, et needuse saavad need kes seda usuvad ja need ka kes kuriteo sooritand vä...
loogišš tõesti, sa oled geenius! ha-ha-haaaa
ja
see on siis kah kuritegu, kui üks pere elab nii hästi, et tekitab mingis idioodis kadedust ja siis ta neab ära...tore, tõega kahh üks korralik pärl!!
 
viimasele 30. juuli 2010, kl 10.48
maga end kaineks ja siis nea edasi
 
xxx 31. juuli 2010, kl 19.21
kadeduse küüsis vaevlev, kes teisi neab, saab selle hoopis omale tagasi. varem või hiljem.
 
lisan pärli 05. august 2010, kl 01.02
Lugege kõik ja pange kõrva taha:
-----------------------------------
Autor: Piret
Aeg: 08-04-10 10:04

miks Sa, tean, pead oma haiguse kellelegi teisele / ka kuu käib sinna alla/ saatma?
Tugev enesesisendus kyll, aga teistele ei tohi saata!

nagu lapsepolves öeldi- varesele valu, harakale haigus, minu laps saagu terveks- miks peaksid linnud haiguse saama?
------------------------------------

eriti hea see lõik - ...teistele ei tohi saata....jutt käib planeedist Kuu!
 
muig 05. august 2010, kl 11.29
to lisan pärli
Lisaks ka pärli, mis minu arust on viimase aja ületamatu-

"jutt käib PLANEEDIST Kuu!"


Tase, vot see oli eriti hea hoopis :)))
 
:D 05. august 2010, kl 14.17
Normaalne ju, Pireti jutt on ikka päris *pärlmutteriline*, haaaa, et haigusi ei tohi saata planeedile, huvitav, siia teemasse nigu rusikas silmaauku ju!
ja see ka, et Piret võiks seda linnukestele saatmist küssama eelkõige eesti vanarahva käest, siin õnneks, huuuhhh..... pole venemaast haisugi ja vene nõiamooridest kahh, puht eesti värk!

aga muigele vastan laia naeratusega :DDDDD, nagu mul ikka kombeks on, vaesed varesed ja harakad tõesti.....
 
Katrin 05. august 2010, kl 19.38
Irvadi-irvadi, see on tõesti pärl suure algustähega, et Kuu meil nüüd juba planeet on :O

Aga hea pärli leiate veel siit: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=79&i=93357&t=93357

Tsiteerin:
Autor: tean
Aeg: 08-03-10 23:06
"Kuule tuleb öelda: minul on, sinul pole - palun võta see....endale, kingin sulle. Nimetada haiguse seletus (soolatüükad, aknepunnid, haavad, haiged kohad, konkreetsed haigused jne.)"

Saatke aga kõik oma kärnad, vinnid, punnid ja konnasilmad Planeet Kuule suurest lahkusest kingiks! No naera herneks!
 
Uriinia 05. august 2010, kl 20.29
Aga kus me teame, kas Kuu on oma tekkelt planetoidse või asteroidse päritoluga?
Needuse-Endel keeras oma kõikemäletava pihuarvuti kella mõned mld. aastad tagasi ja vaatas siis läbi multiskoobi seda va Kuud.
Tema arvates on Kuu jäänuk kontsentreerumata kosmilisest tolmust, mis on Maa gravitatsioonivälja sattunud.
Leida Pesulaost on aga kardinaalselt vastupidisel arvamusel.
Tema teada põrkas Maa kunagi ühe kosmosekülalisega kokku ja laialipihkunud rusudest ei suutnud üks tomp end gravitatsiooniliselt koguda, ning moodustus Kuu.
Aga Hull Tesla meest rahututest teab kindlat tõde: Kunagi oli Maal kaks Kuud ja üks neist kukkus alla, ning tekitas Himaalaja mäed.

Ah aga mis meie siin oma palatis teama kah...
 
eisaaaru? 05. august 2010, kl 22.10
aga misasi see Kuu siis on, kas polegi planeet, et siis nagu Maa kaaslane või (nagu elukaaslased naistel)...hoopis asteroid? meteoriit...olen ka kuulnud ja isegi raamatust lugenud, et Kuule tuleb just niimoodi näidata oma haigusi ja see võtab ära, juba mu vanaema teadis seda moodust, mis selles siis halba on, ma ei saa aru, olen loll-tunnistan aga aru ei saa!
 
Lee 05. august 2010, kl 23.30
kõik on õige.Kuul on suur mõju Maale,inimestele ja taimedele,meredele ja ookeanidele.Täiskuu on maagiline aeg.Ise olen lapsepõlves mingitest soolatüügastest lahti saanud täiskuu ajal.Ema rääkis,kui olin suurem juba sellest rituaalist...keegi oli talle soovitanud.Ja see toimis.
 
vabanepunnistkõhust 04. juuni 2011, kl 17.43
Teate mind röövisid ufod ära ja nad praesid mulle mune ühel ufol oli pann püksis, aga nad praadisid mulle kõrbend mune...nii umbes shiuke tekst on teil!!
 
tibl-a poolne 05. juuni 2011, kl 18.08
Jälle mingi vana mõttetu teema üles tuhnitud, milleks, kas uusi ideid ja mõtteid enam polegi , millest oleks huvitav vestelda? Tulin siia vaatama, kuna tõesti väga ammu pole enam käinud, ja lootsin midagi huvitavat lugedagi, aga uusi teemasid üldse ei ole, väga kahju.
Ühe asja üle on siin teemas mul hea meel - eesti maagia on siin ära toodud - seda te ju kõik taga ajate, siis lugegegi seda: varesele valu ja harakale...jne.
Eestlased, hoidke vareseid ja harakaid (loomakaitse!) ja Kuud kah. Nii ei tohi teha, ai-ai-ai. Piret ju ütles....see oli kunagi siin mingi ennustaja ja suur autoriteet.
 
Usujünger 23. oktoober 2021, kl 15.52
Nüüd on siis selge miks Vene kirikutes nii hoogsalt laubaga vastu maad pekstakse nemad teavad et Jumal asub maa all punkris. Peab seltsimeestele ateistidele kah ütlema et nood otsivad mingit pikkade juuste ja habemega taati pilve piirilt täiesti asjatult õige koht Jumalat otsida on Moskva lähedal punkris maa all ja Jumal hoopis Jumala kiilakas ilma habemeta ja botoxit silmini täis Tõsi taolised otsingud võivad olla tervisele ütlemata kahjulikud arvestades Vene eriväelaste kombeid Peeter oli Jeesuse jünger Jüri ainult mingi kahtlane katoliku ortodoksi pühak. Muidugi peaks Peetrit eelistama. Nagu pühakiri ütleb, sina Peeter oled kalju ja sellele kaljule tahan ma ehitada riigigümnaasiumi.
 
PATUPUTS 23. oktoober 2021, kl 15.54
Meil siin Vaeste Patuste Alevis palvepaiku piisavalt. Kaks kirikut luteri kants ja vene kerik üks palvela ja va taarausuliste kuivand tüükast kuretootemitaputeivas ka. Pühasi paiku summ ei sääl pole patule paika. Ja aastaid tagasi käis seal altari ees üks süvausklik palverändur kes ka usinasti taarakogumisega tegeles ja palvejorin muutkui ikka mare ja mare. Aga mare on ladina keeli meri ja kui võtta laulust kui see meri oleks õlu siis loksub kõik paika muidugi mitte õlu vesi pigemini. Sest kui palved päris palavaks paisusivad sääl pühakojas ja tekkis tuleoht valgele vabamule siis ühendati voolik kiiresti veevärgiga ja anti patustand palvetajale jahutust ja meelele lohutust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!