Müstika nurgake
foto ja maagia
Malle 23. juuli 2010, kl 19.28 |
nelka 23. juuli 2010, kl 21.56 |
Muidugi saab, kõike on võimalik foto peale teha: näha needusi, nõidusi, haigusi kui on füüsises, ravida, seda negatiivi maha võtta, nõiduda, zombeerida, manipuleerida jne. Isegi tappa üsna lihtne, kui on kogenud nõid-maag. Ei soovita oma fotosid ei kinkida ega liigselt laiali jaotada, iial ei tea mis kellelgi plaanis on teha...
Kaugravi on tavaline kogenud ja tõelise "nägija" nõia poolt, seda tehakse palju, kuna vahemaad on pikad ja sõidukulud suured, mul on loomulikult ka endal kogemusi, kõik on reaalne ja võimalik, aga !!!! ainult tõelise nägija poolt tehtu ja neil tegijatel ja šarlatanidel on mõistlik ikka vahet teha, tavaliselt nõid ei küsi ise midagi - ta nimelt ISE ÜTLEB, MIS ON VIGA.
Kaugravi on tavaline kogenud ja tõelise "nägija" nõia poolt, seda tehakse palju, kuna vahemaad on pikad ja sõidukulud suured, mul on loomulikult ka endal kogemusi, kõik on reaalne ja võimalik, aga !!!! ainult tõelise nägija poolt tehtu ja neil tegijatel ja šarlatanidel on mõistlik ikka vahet teha, tavaliselt nõid ei küsi ise midagi - ta nimelt ISE ÜTLEB, MIS ON VIGA.
**** 24. juuli 2010, kl 21.53 |
hea teema 24. juuli 2010, kl 22.11 |
Mulle on räägitud ja absoluutselt õigesti, saatsin oma pildi ühele tugevale maagile ja telefoni teel ta rääkis mulle kõik alates lapsepõlvest kuni viimaste halbade asjadeni välja, küsida vahele ei tohtinud midagi, ütles et enne räägib kõik mis näeb ja siis alustab tööd. Töö oli tõhus ja vapustav.
Kõige hullem aga asja juures see, et fotoga on võimalik ka tõesti tappa, sellise töö tellimine on kallis kui tahetakse kiiresti, aga kui keegi pahasoovija-kadestaja ise teeb, võtab kauem aega, saab vahepeal abi otsida. Minuga oli seda tehtud ja ise ka arvasin ja kahtlustasin, maag aga rääkis ise juba enne kõik ära.
Kõige hullem aga asja juures see, et fotoga on võimalik ka tõesti tappa, sellise töö tellimine on kallis kui tahetakse kiiresti, aga kui keegi pahasoovija-kadestaja ise teeb, võtab kauem aega, saab vahepeal abi otsida. Minuga oli seda tehtud ja ise ka arvasin ja kahtlustasin, maag aga rääkis ise juba enne kõik ära.
to hea teem 24. juuli 2010, kl 22.25 |
teema 24. juuli 2010, kl 23.03 |
hea teema 24. juuli 2010, kl 23.19 |
nojah 24. juuli 2010, kl 23.24 |
Esta 25. juuli 2010, kl 21.12 |
Erika 25. juuli 2010, kl 21.44 |
mida? 25. juuli 2010, kl 21.55 |
Natalia 25. juuli 2010, kl 22.17 |
Kas ennustaja Reet ikka võtab telefonil 9000228 vastu?
Tema on kõige täpsemalt seni teadnud.
Ükskord varastati lasnamäe bussis dokument ära. Aga tema kohe nägi,et see impregneermantliga mees oli.
Tema soovitas miilitsasse minna,muidu oleks rahavahetajad teinud kuritegu
Nende eesti ennustajate juurde pole vaja mina.Kuremäe kloostri allikas saab püha vestt mis kaitseb pagana silma eest.ja annab puutumatase.
Tema on kõige täpsemalt seni teadnud.
Ükskord varastati lasnamäe bussis dokument ära. Aga tema kohe nägi,et see impregneermantliga mees oli.
Tema soovitas miilitsasse minna,muidu oleks rahavahetajad teinud kuritegu
Nende eesti ennustajate juurde pole vaja mina.Kuremäe kloostri allikas saab püha vestt mis kaitseb pagana silma eest.ja annab puutumatase.
..... 25. juuli 2010, kl 22.25 |
x 25. juuli 2010, kl 22.40 |
to x 25. juuli 2010, kl 22.45 |
Natalia 25. juuli 2010, kl 22.47 |
See ei ole vale. Ainult püha õigeusuga võib inimenene saada Jumala palge osaks. Ja seda annab ainuld Moskva Patriarhaati kiriki. Teised on nagu teie sugulased komid ja mariid ja Чuvassid.
Elavad metsas ja söövad männi koor. Visake välja see luteriaani jama ja tulge õige kiriku juurde.
Siis saate te ka Siberi maagijat teha ennem pole mitte lootus
Elavad metsas ja söövad männi koor. Visake välja see luteriaani jama ja tulge õige kiriku juurde.
Siis saate te ka Siberi maagijat teha ennem pole mitte lootus
)) 25. juuli 2010, kl 22.50 |
öine 26. juuli 2010, kl 00.36 |
to hea teem 26. juuli 2010, kl 13.37 |
nonii 26. juuli 2010, kl 15.55 |
kogu tõde 26. juuli 2010, kl 17.47 |
Margarethe 28. märts 2020, kl 17.38 |
Natalia 29. märts 2020, kl 09.38 |
Lisa postitus