Olen teatris väga palju käinud kooli ajast peale, nüüd olen üle neljakümne. Vanasti oli teatris palju rahvast, siis vahepeal ei olnud ja nüüd on jälle, on noori ja vanu, kes käib see käib, kes mitte, eks see käib kusagil mujal.
Viimase aja etendustest on mulle väga meeldinud:
Lantimiskunstnikud - Linnateater, super komöödia
Amy seisukoht - Linnateater, polnud ka paha, aga ka mitte super, vaadata siiski võib. Mulle jäi arusamatuks see lõpu pantomiim
Kurbus ja rõõm kaelkirjakute elus - vot ei olnud päris minu teema, poliitika läbi lapse silmade ja natuke eluvõõras minule.
Maalermeister - Rakvere teater, natukene rahvateatri mulje jättis see etendus oma sisult
Must prints - Rakvere teater, väga hea näitleja töö ja hea etendus
Kõik naistest - Endla teater - samuti väga hea näitlejatöö ja hea etendus, oligi kõik naistest - tüdrukud, sõbrannad, töökaaslased, emad ja tütred
Üritus - Vanemuine - väga hea etendus ja head näitlejad, sarnanes natuke Draamateatri Valgustajatega see etendus
Cardillac Estonia, ooper, tõeliselt hea, viimase aja Estonia etendused on enamik tehtud soomlastele orienteeritud palaganideks, kartsin veidi minna, aga seda soovitan küll
Sylvia - Draamateater, väga armas ja südamlik etendus, mul tulid pisarad lausa silma. Minu üks lemmikuid on ka Egon Nutter, kui tema juba laval on, ei saa etendus halb olla
Eesti matus - Draamateater, samuti väga hea ja head näitlejad
Hõimud - Draamateater, väga hea etendus ja näitlejatöö, etendus inimlikkusest ja mõistmisest ja mittemõistmisest
Valgustaja - Draamateater, väga hea näitlejatöö ja tõeliselt huvitav lähenemine teatrile ja ajastutele
Hävituse ingel - Draamateater - väga hea näitlejatöö ja hea pilguheit lastevanematele probleemide tekkimisel koolis ja kodus
Kaart ja territoorium - Draamateater, kunstist Pariisis, minule veidi raske, mulle tulid meelde Roman Baskini lavastused, ei jõudnud see asi sugugi minuni
Pangalaen - Draamateater - super, seda peaksid kõik teatrisõbrad ja rahamaailmast huvitujad vaatama
Viimasel minutil - Draamateater - head näitlejad, aga ma vist pole veel nii vana, ei osanud nagu suhestuda nendesse probleemidesse, samas ei saa öelda, et etendus ei meeldinud.
Tuhk ja akvaviit - Draamateater - see oli hea etendus, soovitan kõigile vaadata. Vanematest ja lastest ja suhetest ja armastusest