Sattusin sellele lehele ja juhuslikult tean peret, kus kasvavad sellised lapsed, st. kasuperet tean, kus on kasvamas kolm sellist jõnglast. No olen küll juba üle kolmekümne, kuid ma ei võtaks iial selliseid lapsi kasvatada. Minu meelest tuleks sellistele inimestele lausa medalid anda, kes suudavad kasvatada oma kodus lausa huligaane ja muide nad saavad hakkama. Tagaselja teevad need lapsed ikka igasugu lollusi, kuigi kasuema kardavad või austavad, ma ei tea, sest kodus on nad kuku-nunnud. Õpivad viitele ja muidu näiliselt kõik hästi, kuid...ma ei tea, neil on kohe see olemine vastik ja mina selliseid lapsi ka ei seedi, kuigi ega nad ju süüdi pole, et siia ilma sündinud on.Ja ma tean, kui vähe see pere raha saab, st. riigitoetus on väike, mina ei mõista, miks inimene omale neid võtab????Mis inimesed neist ükskord saavad ja veel, kui mõelda, et lastekodud on selliseid täis, siis tuleks tõesti hakata mõtlema, et selliseid naisi steriliseerima hakata, aga kus sa sellega, pole seadust, mis seda lubaks. Paistab, et meil tuleb leppida olukorraga, et varsti on meil kerjuseid pool riiki ja me ei jõua neid eemale tõrjuda, nad varastavad ja tapavad ja teevad kõike, mis nende väike aju ette võtab. Usun küll, et kui nii edasi läheb, siis ei ole korralikel inimestel enam midagi teha.