Kirjandus ja teater
raamat ( ka film ? ) naisest,kes oli välismaal vangis
prillik 24. märts 2006, kl 16.05 |
tere!
mul on selline probleem , et lugasin 2-3 aastat tagasi raamatut ühest naisest, kes lavastati narkosmuugeldajaks. ta oli üles kasvanud vanaemaga ja töötas stjuardessina. mingit moodi tutvus ta ühe mehega, kes oligi narkootikumid tema kotti peitnud. ta pidi vist 10 aastat ( Tais ? ) vanglas olema.
Kas keegi oskab öelda, mis raamatuga on tegemist. Raamat ise nägi välja suhteliselt õhuke ja peal olid palmid. Minu arvates on sellest ka film tehtud ja autor on naine ise.
Suured tänud neile, kes aidata oskavad !!!
mul on selline probleem , et lugasin 2-3 aastat tagasi raamatut ühest naisest, kes lavastati narkosmuugeldajaks. ta oli üles kasvanud vanaemaga ja töötas stjuardessina. mingit moodi tutvus ta ühe mehega, kes oligi narkootikumid tema kotti peitnud. ta pidi vist 10 aastat ( Tais ? ) vanglas olema.
Kas keegi oskab öelda, mis raamatuga on tegemist. Raamat ise nägi välja suhteliselt õhuke ja peal olid palmid. Minu arvates on sellest ka film tehtud ja autor on naine ise.
Suured tänud neile, kes aidata oskavad !!!
ily 24. märts 2006, kl 16.36 |
saaresinine 24. märts 2006, kl 16.38 |
saaresinine 24. märts 2006, kl 18.45 |
julia 27. märts 2006, kl 12.08 |
Klaaskomm 27. märts 2006, kl 14.44 |
Sarnane film oli ka telekast: 2 neiut läksid koos reisima Taisse. Tutvusid seal ühe kena noormehega, kes nad osavalt ümber sõrme keeras. Hiljem sokutas ühele neiudest narkootikume kotti ja ta tabati ja pandi Taisse vangi, koos sõbrannaga. Sõbranna sai kuidagi välja, aga sellele neiule määrati eluaegne vangistus Tai (kohutavates tinguimustes) vanglas. Näitlejad olid Claire Danes ja Kate Beckinsale. Väga hea film oli- mõtlemapanev.
Liis 29. märts 2006, kl 14.57 |
Okaspuu 20. aprill 2024, kl 22.27 | Registreerus: 3 aastat tagasi Postitusi: 26 |
Lisa postitus