Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Ansipile ausammas
 
exegi monumentum 26. märts 2014, kl 14.41
Andrus Ansipi teeneid eesti riigi ja rahva ees arvestades peaks Ansipile pandama ausammas veel tema eluajal, küsimus on aga selles, et kuhu? Hästi sobiks muidugi Tõnismäele, või mida teie arvate?
 
teatrihuviline 26. märts 2014, kl 15.26
tõnismäele? mõtled siis vat teatri saali? või cabaret rhizome-i, see ka tõnismäel?
 
exegi monumentum 26. märts 2014, kl 15.51
mis saali?? Ansipi mõõtu tegelane käib ikka avalikule väljakule, ma mõtlen Tõnismäe roheala raamatukogu ees, see on kena plats, rahvas käib risti ja põiki sealt läbi, armastatud tegelane oleks ka alati siis silma ees, trollipeatus, hambapolikliinik, viinapood, kõik käe-jala juures.
 
ättmutt 26. märts 2014, kl 16.07
Ei ühtki poliitjunni Tallinna linna! Pange Tartusse!!!
 
exegi monumentum 26. märts 2014, kl 16.14
Tartusse tuleb ausammas niikuinii, sest Tartul on au olla pikemat aega selle rahvusliku suurmehe kodulinnaks, aga Tallinn kui vabariigi pealinn ja sm Andrus Ansipi kauaaegne töökoht, linn, kus Andrus Ansipi kangelaslikud teod sündisid ja ellu viidi, see linn ei saa jääda ilma väärilise ausambata, ma arvan, et Tõnismäele ta ikkagi tuleb, meie Andrus.
 
mille 26. märts 2014, kl 17.00
 
pilvet 26. märts 2014, kl 17.08
ja Ansip vääribki ausammast,erinevalt teist ,kes te pole ise millegagi hakkama saanud,peale tobedate kommide..........
 
irw 26. märts 2014, kl 17.15
no kuulge, pärnu tahaks ka ansipi sammast, 9 aasta jooksul on ta niiii palju head teinud, et ma ei suutnud tema hüvesid enam vastu võtta ja kolisin rootsi! aga kuna kodulinn pärnu, siis pange ikka sinna kah kasvõi ansipi torso:))
 
abc 26. märts 2014, kl 17.17
Ausammas võiks asuda Edgar Savisaare momnumendi kõrval,
linnavalitsuse läheduses.Üks vasakul ,teine paremal,
keskele jääksid tuntud katedraali käimla kaks kelladega tuulutustoru.Üks kell näitaks kohalikku,teine moskva aega.Rahvas oleks kindlasti rahul.
 
äää 26. märts 2014, kl 17.29
kas Ansip tuleb koertega või suuskadega monumenti raiuda vää?
Kallasele ka monumentum, kullast ja kallis ja tütreke põlve pääl beebiga.
Aga Luisa koos Taavi ja Sveniga ja lapsukesega ühistel kätel....
 
ättmutt 26. märts 2014, kl 17.35
Teist endist tuleb monument teha, sinna Maarjamäe paatidesse, kajakatel kenam üle lennata.
 
Ausammaste ehitaja 26. märts 2014, kl 17.47
mitte ausammas, vaid auSAMBAD

mida rohkem ja suuremad, seda parem!

viis tükki võiks panna Tartusse.

ühe endise 5 keskkooli ette kirjaga "Tartu 5 Keskkooli komsomolikomitee tublile liikmele" ja teise Tartu ülikooli ette kirjaga "Tublile EÜE komissarile, keemiaosakonna komsomoli­büroo sekretärile, ning üld- ja molekulaarpatoloogia instituudi parteibüroo sekretäri asetäitjale"

kolmanda võiks panna praeguse Tartu Maavalitsuse hoone ette, kus kunagi asus EK(b)P Tartu Rajoonikomitee, kirjaga "Eestimaa Kommunistliku Partei Tartu Rajoonikomitee orgosakonnas tehtud tubli ja ennastsalgava töö eest 1986-1988"

neljanda võiks panna endise Riia mnt ja Rudolf Pälsoni (nüüd Pepleri) tänava ristmikule kirjaga
"S.M. Andrus Ansipile 2.veebruaril 1988a Tartu rahu aastapäevale pühendatud natsionalistlik-fašistlike üliõpilaste meeleavalduse laialiajamise eest" ja ausamba tagaküljel raamis tekstiga "Siin peatati fašistide ja natsionalistide tulv !"

bareljeefil võiks olla miilitsad kumminuiade ja koertega.

viies sobiks keset linna kusagile, vabal valikul tekstiga "Tartu rajooni seltsimehelike kohtute ühiskondliku nõukogu liikmele"

kuuenda võib panna Toompeale kirjaga "Eesti viie jõukama Euroopa riigi hulka", seitsmenda Tõnismäele kirjaga "Tubli pronkssõduri teisaldaja" ja kaheksanda Kuusalu valla metsa, Kaitseväe keskpölügooni keskele kirjaga "Kui see on kriis, siis sellises kriisis tahaksin elada" (viimane ausammas on varuvariant, kui teised peaksid millegipärast hävima)
 
ättmutt 26. märts 2014, kl 18.02
Ja et nad kõik enne 9.maid püsti oleksid!!! Et oleks midagi lõhkuda, muidu jälle mähkmed miinuses ja lapsed peavad märgade pükstega ringi jooksma!
 
Soe soovitus sovettidele 09. mai 2023, kl 13.29
Ah mis te nutate selle vana tankirisu pärast me anname teile haakristiga Leopardi toru keerame Ivangorodi poole ja torru paneme eriti suure päevalille
 
VaSSistliku meelsusega Siberimees 09. mai 2023, kl 13.29
Jah see oleks mõjusam olnud keerand titel teine ots toruga Ivangorodi poole haakrist peale joonistada ja kiri ka vene tähtedega Edasi Moskva peale
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!