Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Soovitage raamatut õnnetust armastusest
flareglare 11. aprill 2020, kl 00.11
Tere!
Palun soovitage raamatut õnnetust armastusest. Soovitavalt kvaliteetkirjandus. Võiks olla romantiline armumine, mida enamus raamatut täis ja mingil põhjusel ei saa koos olla (või üks ei taha enam) ja lõpuks läheb üldse pekki. Või ka ühepoolsest armastusest. Tuulest viidud, Anna Karenina loetud.
 
.... 11. aprill 2020, kl 11.46
väärt klassikat hulgaliselt! Mõni vaid. Sigrid Undseti Kristiina Lauritsatütar. John Galsworthy Forsythe'ide saaga. George Sand Consuelo. Õnnetut armastust leiab ka näiteks Mika Waltari Sinuhest. Need siis sellised mahukad teosed (vaid üksikud paljudest), millega saab päris pikalt kodust aega kulutada, eesti keelde tõlgitult lihtne leida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!