Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
käsilolev suurteos
 
autor22 01. november 2022, kl 14.06
Olen algaja kirjanik ja tahan avaldada Eesti kirjanduse suurteose. Kõigil tegelastel on protoüübid minu kodulinnast.
Otseseks eeskujuks ja mõjutajaks Markii de Sade.
Süžee on lühidalt järgmine. Romaani esimeses osas kirjeldatakse minu kodulinna tegelasi (kõik õigete nimede, isikukoodide ja aadresside all) ja nende seksuaalväärastusi. Lühidalt öeldes käib üks lõputu vastastikune piinamine, peksmine, vägistamine, alandamine, pedereerimine jms.
Siis ma kirjutan kõrgemale poole kirograafilise anonüümkirja, mis on kaebus kõigi linna elanike peale. Kaebuse tekst on sõna-sõnalt edasi antud (eeskujuks on Kivisildniku kirjanike nimekiri).
Tallinnast saabub erikomisjon Kersti Kaljulaiu, Jüri Ratase ja Mart Helme juhtimisel. Komisjoni saabumine on kujutatud, nagu filmi "Triumph des Willens" alguses. Komisjon sõidab autodega turuplatsile ja esimees hakkab megafoniga hüüdma igas suunas: "Inimesed, inimesed, tulge kõik siia!" Kui kõik on saabunud, hakkab ta neid peksma, ise karjudes: "Ma kutsusin inimesi, mitte perverte!"
Siis peavad kõik minu kodulinna elanikud põlviliasendis ära kuulama tänujumalateenistuse linna vabastamise puhul ja ülistuskõne minule, kes on linna ainus normaalne elanik. See on algusest peale komisjonil teada, kuna mina olen ainus, keda pole kaebekirjas nimetatud. Ülistuskõne kestab 24 tundi ja on romaanis sõna-sõnalt ära toodud.
Kogu linn ja seal olevad varandused antakse mulle. Perverdid eemaldatakse linnast ja suletakse koonduslaagrisse. Mul lubatakse välja valida üks lits, et ma üksindust tundma ei peaks. Valin ühe noore lesbi (kelle nime ma siinkohal ei nimetaks), kelle teised perverdid on kurjale teele ahvatlenud, aga kelle päästmiseks on veel lootust.
Vahest annaksite mulle nõu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!