Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
feng shui
 
Priskilla 16. oktoober 2001, kl 11.53
Mulle sattus viimati kätte pisikene sinine sissejuhatus feng shuisse. Tundub et on eriti abiks neile kes on elukohta vahetamas. Lihtne aga elementaarne: tuleb ikka vahel koristada ka! On veel mingi suur illustreeritud feng shui raamat aga seda pole vist müügil enam. Või on?
 
pauline 17. oktoober 2001, kl 19.42
Olen ise ostnud terve virna feng shui raamtuid Prismast, Maksimarketist ja Myyrivahe tanava "Loitsu keller"ist.Kindlasti on mujal ka. Valik on suur alates kallitest albumilaadestest, mida ise pole raatsinud osta kuni paris taskukohasteni, teemad: feng shui kodus, to"o"l, aias, suhted...
 
val 18. oktoober 2001, kl 12.51
Mulle kingiti suur feng shui raamat, seal on ka peamine soovitus: korrasta oma elamine ja sorteeri oma asjad kastidesse/ sahtlitesse, siis tundub kodu ilusam, rahulikum, avaram. Ja sul endal on selged ja puhtad mõtted !
 
KIISU 18. oktoober 2001, kl 15.55
ega seal muud erilist pole - ilusad pildid ainult!!
 
Kathy 18. november 2001, kl 01.52
Üldiselt suhtun pisut skeptiliselt selleliigilisse kirjandusse ja pole seda raamatut lugenud, küll aga olen nõus sellega, et elamine peab korras olema. Segadus lausa masendab ja ärritab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!