Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
kas keegi vaatab Emmerdale'i
 
kyllianni 17. oktoober 2001, kl 16.24
kirjutasin kogemata sellest trennikaaslase rubriigis, ei viitsi kogu juttu ümber siia dubleerida;)))Kui huvi tekkis, võib sealt lugeda...
 
couch potato 18. oktoober 2001, kl 15.59
Inglise keeles
www.Beckindale.co.uk
seal on palju Emmerdalest, vali:
history (1972-2001)
tulevikuseeriad saad ka ära lugeda, kui soovi on:
the spoiler page

Sarnaseid saite võid veel leida, pane ainult otsingusse. Kõik seriaalid saab läbi lugeda ;).
Kindlasti on ka soomekeelseid saite. Vähemalt "Vapratel.." on küll.
 
kyllianni 18. oktoober 2001, kl 16.42
Tänan soovitamast:), seal käin niikuinii(isegi stuudios kohapeal olen käinud) aga hoopis midagi muud on teise vaataja käest kuulda, mis toimub, sest mõni asi unustatakse ka lühikokkuvõtetes ära. Näiteks mõni tegelane lahkub ilma ette hoiatamata ja pärast ei räägi ka sellest keegi midagi.Mitte nii nagu Vaprates;)
 
teadja 23. oktoober 2001, kl 19.27
Emmerdale´il on koduleht ka MTV 3 kodulehe küljes - aadress´i täpset ei mäleta,aga sealtkaudu sinna saab.
muid seepe ma ei vaata, aga seda olen millegipärast jäänud vaatama ja mulle täitsa meeldin - kasvõi juba inglise keele pärast mida seal miljon erinevat sorti on ja inimesed näevad välja nagu inimesed mitte pesakond barbiesid. kui kyllianni viicib- võtku (kasvõi siitkaudu ) yhendust - ma arvasin, et peale minu ei teagi keegi eriti sellest midagi.
 
kyllianni 23. oktoober 2001, kl 20.44
Juuhhhuuu!!Ometi kord leidub ka inimesi, kes E.st huvitatud on, mu tutvuskonnas päris-vaatajaid ei leidu, kuid oh õnne-õnnetust mu kirglikust huvist on nad kuulnud kõik...Tänu Diivani-Kartulile käisin ka uuesti soome E. kodukal ja oh, rõõmu, seal keegi viitsib toksida-jagada vaadatud osasid.Õnneks küll on nüüd ka ÕSL tv-nädalakavas osade lühitutvustused, jess! Kes on kõigem tegelane teadja arvates?On Sul omad lemmikud ja kaua oled juba vaadanud? Võin julgelt kinnitada, et vaatan üpris samadel põhjustel, nii värskendav on näha inimesi magamast tõusmas ikka ilma meigita ning, et homod, lapssünnitajad,juhutapjad,parukad jms on ikka igapäevaeluosa nagu päris eluski.Ning ka ebameeldivad iseloomuomadused on inimestele külgepoogitud nii, et inimene on tõetruu ja mitte liialt eemaletõukav.Vahel on tunne,et tahaks elada sellises kohas, kus sind võetakse sellisena nagu Sa oled ja ei tehta liialt numbrit tühistest asjadest.Samas vaata, kui tõetruult juhtuvad õnnetused, keegi nagu on süüdi ja samas nagu ei ole ka, nagu päriseluski, alati ei ole võimalik leida süüdlasi ja neid karistada, on lihtsalt õnnetud kokkulangemised ja tuleb lihtsalt leppida nendega(lennukiõnnetus,avarii jms).
 
couch potato 23. oktoober 2001, kl 21.43
Oot, ma ei saanudki nüüd aru, kas sellel viidatud aadressil polnudki kuupäevade(seeriate) kaupa sisukokkuvõtteid, need on ju muidu nii põhjalikud, palju põhjalikumad kui telelehe omad:(
 
teadja 24. oktoober 2001, kl 10.40
tere jälle
olen vaadanud E-d vahelduva eduga ca 5-6 aastat ja siiani pole olnud küll muret, et peaks igavusest pooleli jätma. Lemmikutest on Tate´i trikiline perekond - kahju, et selliseid kurjuse juurikaid siinkandis pole, vaid ainult Briti haljastel künastel ja siis on sümpaatsed Dingle´d, kelles eesti rahvale äratuntavaid jooni - laiskus, õllearmastus ja kavalus on suurepäraselt esindatud.
Aga üks periood (tänu kolimisele) jäi vahele -ehk sa tead, mis õigupoolest juhtus selle Racheli tapjaga - mul jäi pooleli sealt kohal, kus ta meelitas Kathy´t oma kurja võrku - kuda see lahenes? Igastahes, siis kui ma uuesti teleka käima sain oli see kuriloom meesterhavs juba kadunud.
Samas on kosutav näha, et sealkandis on ka inimesed, kui sellised - austalt on olnud endalgi üsna srnaseid muresid - ntx jauravad imikud ja muu säärane. Lisaks meeldib mulle eluterve õllejoomine pea pidevalt - tegelikult teevad ju kõik sama, aga panevad ikka pea liiva alla. Ise ma ei ole kahjuks Inglismaale saanud, aga tutvad väidavad, et olla lausa elust otse maha kirjutatud - samad näod ja teosd.
kui viitsid, kirjuta aga jälle - mu meheõde on Soomes sama asja huviline - ehk teeme klubi :))))=
 
kyllianni 24. oktoober 2001, kl 16.32
mis jama see on, et kirjutan kirja valmis, nii couch'ile kui teadjale aga millegipärast teatatakse, et pole korralikult aadressi sisestatud?!
 
kyllianni 24. oktoober 2001, kl 16.35
On, on tänan väga.:))Polnud ammu seal lehel käinud, aga nad on mõne aastaga selle paremaks teinud.Ainus häda vaid see, et ette ei tea, pärast siis vaatajad kirjutavad(ma sain nii asjast aru?)
 
kyllianni 24. oktoober 2001, kl 16.41
On, on tänan väga.:))Polnud ammu seal lehel käinud, aga nad on mõne aastaga selle paremaks teinud.Ainus häda vaid see, et ette ei tea, pärast siis vaatajad kirjutavad(ma sain nii asjast aru?)
 
teadja 25. oktoober 2001, kl 10.41
kylliannilt pole küll kirja saanud:(((((((((ilmselt on kusagil midagi mäda - proovi palun uuesti.
eilset osa vaatasite??? Mõned lesbilised isikud lubavad endale väga palju - kohe kahju vaeset mehest, aga ega ta ka alla anna - tundub et see olukord läheb veel tuliseks?!
igastahes vaatame ja rõõmustame
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!