Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Inishmaani igerik
 
Ave 18. oktoober 2001, kl 08.57
Hästi vahva etendus Linnateatris! Eriti lahedad on kõik etenduse vanamoorid, eriti muidugi Marje Metsur joodikust vanamutina. Hästi ehe elamus!
 
Merle 18. oktoober 2001, kl 09.34
Sinuga sama meelt. Väga tore etendus! Soovitan kõigile.

Samas on Jaanus Rohumaa lavastanud ka Rakvere teatris iiriainelise ja sama iiri kirjaniku (Martin McDonagh) näidendi "Connemara. Üksildane lääs". Selle puhul ei suutnud näitlejad olla aga vajalikul tasemel. Kahju. Samas hea võrrelda ühe kirjaniku kahte etendust erinevais teatreis ja näitlejameisterlikkust, eriti veel ühe ja sama lavastaja käe all. "Connemarat" on küll peetud Rakvere Teatri viimaste aastate visiitkaardiks. Mulle meeldis kindlasti aga palju-palju enam seal Undi lavastatud "Majahoidja".
 
Ave 18. oktoober 2001, kl 09.45
Kahjuks puudub mul kogemus Rakvere etenduste osas. Rakveresse ei satu ka nii naljalt.
Praegu aga ootan väga järgmist Linnateatri etendust "Seitse vend", midag paari nädala pärast vaatama lähen.
 
Merle 18. oktoober 2001, kl 10.34
Rakvere Teater mängis möödunud sügisel "Connemarat" Draamateatris ja "Majahoidjat" mängiti umbes kuu aega tagasi Linnateatris.

"Seitse venda" on üldiselt hea etendus. Kardetavasti saad aga negatiivsema emotsiooni osaliseks, kui istud esimeses paaris reas või alates üheksandas reas. Need istekohad on liiga lähedal mänguplatsile, aga etendus iseenesest väga kärarikas. Vajab distantsiga vaatamise võimalust. Mul vedas -- vaatasin 7. reast ja olin väga-väga rahul, poleks uskunudki, et Kivi "Seitsmest vennast" midagi nii head lavastada õnnestub!
 
Arvaja 18. oktoober 2001, kl 13.26
Kuni selle etenduse vaatamiseni ei arvanud ma Andres Raag'ist kui näitlejast eriti mitte midagi. Aga selles etenduses- super!!! Kandis oma osa väga hästi. Sain äärmiselt positiivse elamuse.
 
Ave 18. oktoober 2001, kl 14.43
Täitsa nõus Arvajaga. Mängis Igeriku rolli väga hästi. Kuidagi nii armsalt.
 
Kaheksa 20. oktoober 2001, kl 17.30
Kohe kuidagi ei taha Merlega nõus olla "Connemara" koha pealt. Ise olen näinud nii "Igerikku", "Mägede iluduskuningannat" kui ka mitu korda "Connemarat" ja pean viimast parimaks nii lavastaja kui ka näitlejatöödelt.
Aga seda kirjutan ma rohkem seepärast, et näidata, et arvamusi võib olla erinevaid. "Connemara" lihtsalt puudutas mind enam ja pani elu üle järele mõtlema. Milles minu jaoks hea teatrietendus väljendubki.
 
karins 23. oktoober 2001, kl 19.30
mulle ka meeldis see igerik, nägin seda tartus blackboxis ja täitsa tore meelelahutus oli, näitlejad ka puha toredad, alo kõrve nt jäi silma, kuigi ta tegi juba musketärides hea rolli
ja RAAG tõesti, vist ikka on ka näitleja :)
niiet võib vaadat küll
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!