Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Kerget lugemist
 
Hexx 18. oktoober 2001, kl 12.27
Mulle on alati meeldinud nö "rasked" raamatud, sünged ja psühholoogilised, mis ikka aju ka lugemise ajal veits liikuma paneks. Mõnda aega tagasi lugesin selliseid (väga ägedaid ja tegijaid) üllitisi nagu "Kurjus", "Saast" ja "Kellavärgiga apelsin" (soovitan VÄGA), aga viimasel ajal on selline periood, kus tunnen, et tahaks midagi kerget, rõõmsat ja positiivset. Ostsin kaks "Bridgeti"-raamatut ja Kerttu Rakke "Kolmanda printsessi", ja TÄITSA LÕPP! Ei mingit vajadust keskenduda, need lihtsalt haaravad endasse kuni raamat läbi. KAHJU on lugeda, kui tead, et iga leheküljega tuleb raamatu lõpp lähemale. Sõna otseses mõttes LOETAVAD.Ei ole peaaegu lugemisvaevagi, lehti tuleb ainult vahepeal keerata, lood imevad lugeja oma maailma. Soovitan kõiki kolme eriti soojalt, kui elus mingi raske faas, depressioon või lihtsalt sügisene kurvameelsus. Midagi deepi nad ei ole, aga tuju tuleb nigu niuhti!
 
Merle 18. oktoober 2001, kl 13.00
Ma ei tea, kui kergeks lugemiseks seda nimetada võib, aga vapustavalt tore oli lugeda Mihkel Muti viimast raamatut -- "Progressiivsed hiired". Seda soovitan küll kõigile! Üllatavalt tabavalt peegeldatud tänapäeva kommertsi, ajakirjanike elu-olu taustal.
 
lugeja 29. oktoober 2001, kl 16.04
Harry Potteri raamatud - kerge, põnev. Ostsin prooviks, et kõik kiidavad ja ei saanud enne pidama kui kõik läbi.
Head ja muhedad on ka james Herrioti raamatud, Inglise loommarst kes oma elu kirjutab. Loomasõpradele kindlasti meeldib
Olen proovinud lugeda ka neid pisikesi kandilisi naistekaid, kus mees alait naise tunded ära aimab aga naine viimaste lehekülgedeni mehe armastuses kindel pole. Häda korral võib ju lugeda (ntx bussini on kaks tundi aega, oled võõras linnas, kõik paigad on kinni aga kuskilt putkast õnnestub raamat hankida)aga muidu on nad ikka enamasti ühe vitsaga löödud
 
Merle 29. oktoober 2001, kl 16.08
Mulle meeldis ka Harry Potter, aga tõtt-öelda ainult esimene raamat. Teine oli eriti niru -- igas teises lõigus korrati esimeses öeldut, kolmanda juures olin tüdinud. Lasteraamatuna kindlasti üks paremaid, aga täiskasvanuna üle kolme osa kuidagi vist lugeda ei suuda -- neljas on siiani kätte võtmata.
 
Mammamiia 30. oktoober 2001, kl 19.49
kerttu rakke lood meeldisid ka minule, väga kergelt lendab tal see sulg. kahjuks printsessi pole veel ostnud.
kas bridgeti 1. osa on veel kusagil saadaval? ma alustasin 2. osast.
 
pirr 30. oktoober 2001, kl 21.45
bridgeti esimest osa nagin rocca-al-mares keskuses "varraku" myygipunktis, seal ka veitsa odavam kui poodides.
 
Mammamiia 31. oktoober 2001, kl 15.17
Merlele
minu tütar luges ka Potteri esimesi osi õhinaga, kuid neljas hakkas tallegi vastu. ise ei olegi lugenud, sest tütar luges inglise keeles, aga mina nii osav ei ole.
 
Bibliofiil 02. november 2001, kl 09.50
Veel häid raamatuid, mille lugemine lausa lendab ja millest on ka filmid tehtud - Louis de Bernieres' "Kapten Corelli mandoliin" (filmis peaosas Nicolas Cage): lisaks romantilise itaallase ja tulise kreeklanna imekaunile ja kurvale Teise Maailmasõja aegsele armastusloole saab ka ülevaate Kreeka saare Kephallenia ajaloost; New Age'i sõpradele läheb kindlasti hästi peale Joanne Harrise "Chocolat", film jookseb praegu meie kinodes, Juliette Binoche peaosas. Ise pole veel filmi näinud, aga raamat meeldis väga.
Kes puhtakujulisi "naistekaid" armastab, sellele soovitaks Nora Robertsi triloogiat "Tulest sündinud", "Jääst sündinud" ja "Häbist sündinud", neile raamatutele on raamatukogudes suisa järjekorrad.
 
kiira 02. november 2001, kl 15.59
Mammamiia
Selveris oli ka mõlemaid Bridget Jones'e.
Kas keegi on lugenud J.Steinbecki "Hommiku pool Eedenit"?
 
Hexx 05. november 2001, kl 11.37
Mis keeles see "Chocolat" ilmunud on ja kus seda müüakse? Pole peale sattunud.
 
Boa 07. november 2001, kl 09.33
Kerttu Rakke "Kolmas printsess" on tõesti hea, ühe hooga läbiloetav. Ja Kivirähu "Rehepapi" lugesin teist korda üle.
 
Bibliofiil 07. november 2001, kl 16.19
"Chocolat" on ilmunud eesti keeles, kirjastus Olion, 1999. Pealkiri võib jätta vale mulje, nagu oleks tegemist prantsusekeelse üllitisega. Kahtlane, kas kuskil raamatupoes seda enam on, aga raamatukogudes kindlasti.
 
juuli 09. november 2001, kl 13.53
Steinbecki tasub kindlasti lugeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!