Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Linnateater
 
Laura 12. detsember 2001, kl 11.26
head inimesed! Järsku jagate oma kogemusi, kuidas on teil õnnestunud Linnateatri etendustele piletit saada? Võib tunduda imelik küsimus, kuid ma olen juba pea pool aastat tulutult üritanud. Ainus proovimata variant on minna hommikul 8-st Laiale tänavale kassajärjekorda. Ja seda ei saa ma seepärast, et pean see aeg tööl olema.
Telefonitsi broneerida on suisa võimatu... :(
 
Tiina 12. detsember 2001, kl 12.44
Oma kogemustest võin küll öelda, et mul on üldiselt telefonitsi asjaajamine õnnestunud. Teisiti ma ei saakski - elan Tartus. Üldiselt pannakse Linnateatri võrguleheküljel järgmise kuu mängukavad üsna varakult välja. Kui kuupäevad teada, on ehk kergem telefoni teel broneerida kindlat etendust. Ja ikka maksab proovida paar päeva enne etendusepäeva - väljaostmata broneeringud lähevad siis vabamüüki ja võib näkata.
Helistades peab muidugi kannatust varuma. Kiiremini saab ühendust varahommikul. Ja kui on võimalust kambakesi minna, võib proovida kollektiivtellimusega: 15-liikmelisi gruppe pannakse "ootelehele".
 
Eva 12. detsember 2001, kl 15.17
Läksin täna (so.12.12) hommikul kell 9.00 linnateatri kassasse ja ostsin piletid kuu aja pärast toimuvale Hamleti etendusele. Minu ees oli kaks inimest. Olin samuti pisut üllatunud, et nii libedalt läks.
 
Merit 13. detsember 2001, kl 13.05
Ma ei ütleks, et Linnateatrisse on pileteid kerge saada. Samas olen täheldanud, et viimasel ajal on see pisut kergem, ilmselt selle hinnatõusu tõttu, mis paar kuud tagasi tehti...

Aga ise olen hästi suur teatriarmastaja ja peaaegu kõik praegu mängukavas olevad Linnateatri lavastused ära vaadanud. Kindel variant pileteid saada on kollektiivtellimuse kaudu. Aga siis peab tellima vähemalt 15 piletit, helistada tuleb Linnateatri peaadministraatorile ja kui nemad ise teavitavad Sind võimalikust kuupäevast, mis ajaks on võimalik pileteid saata. Muidugi peab siis olema teada potentsiaalselt seesama hulk inimesi, kellele neid pileteid pärast pakkuda.

Telefoniga piletite broneerimine pole ka üldse võimatu. Nad hakkavad täpselt kuu aega enne müüma ja kui hommikul kell 9 helistada, mil kassa avatakse, siis raudselt saab kuu aja pärast toimuvale etendusele pileteid. Neil on helistamisel kõnejärjekord, nii et ei pea isegi mõttetu arv kordi numbrit valima. Broneeritud piletid peab välja ostma nädal enne etendust, mistõttu väljaostmata piletid lähevad müüki kuus päeva enne etendust ja kui sellel hommikul helistada või kohale minna, siis saab ka nädala pärast toimuvale etendusele pileteid kindlasti. Ja ka samaks õhtuks või paar päeva enne ostes on võimalik teinekord pileteid saada.
 
Laura 13. detsember 2001, kl 16.20
Ma olen jah püüdnud alati helistada kuu aega varem kell 9 hommikul, kuid miskipärast on just minul nii juhtunud, et telefonil lastakse kas lihtsalt kutsuda või on see kinni.
Ja kui ma kell 10 löögile saan, on kõik välja müüdud. :-(
Aga eks ma proovin ikka uuesti üritada.
Ja tänud neile, kes omi kogemusi jagasid!
 
tsinna 13. detsember 2001, kl 16.56
See telefon on nii kaua kinni, kuni piletid on otsas. Ükskord olen ma ka sabas käinud, läksin tund aega enne kassa avamist, siis lookles juba tänaval, ja pileteid ikka ei saanud. Kes üle 30 ja tahavad nostalgitseda vene aja defitsiidisabasid, neile paras koht!
 
neiu 14. detsember 2001, kl 13.11
Mina saan enamasti alati pileti. Mul on kalendris kirjas millisel hommikul millisele mulle soovitud etendusele pilteid broneerida saab ja kukun aga kell 9.00 väntama ja nii kaua väntan kui liinile saan! Edu kõigile ja kannatust, sest vaev on tulemust väärt. Tänagi lähen "Tsehhov ja showbisnisit" vaatama!
 
Õnnelik 19. detsember 2001, kl 12.14
Teil on lihtsalt vedanud, kui olete pileteid saanud! Ise olen kõiki eelpool mainitud variante kasutades saanud 6 aasta jooksul pileteid osta kahel korral. Ja ma olen olnud väga järjekindel!!! Olen ka rakendanud oma kaastöötajaid telefonitellimisse (s.t. et terve suur toatäis inimesi valib kassa numbrit ning on kõnejärjekorras), aga ikka saab alles siis esimene liinile, kui öeldakse, et piletid on välja müüdud.
Linnateatri etendustele olen pääsenud põhiliselt tänu sõpradele, kes minu teatrihuvi teades alati ka mind meeles peavad, kui neil kellelgi õnnestub pileteid broneerida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!