Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
ego
 
wo:man 21. detsember 2001, kl 13.40
Kas keegi on jõudnud juba lugeda Kõusaare "Egot" ja mis muljed on?
 
anne 21. detsember 2001, kl 17.22
Lugesin just eile,muljed on segased.Tundub olema selline oma elus tehtud vigade õigustamine ja teiste halvustamine.Hea, et ise raamatu peale raha ei raisanud.
 
Tiramisu 21. detsember 2001, kl 21.45
Raamat pole paha, kohati päris vaimukas ja tundub, et tundega kirjutet. Igal juhul Kenderile küll alla ei jää (mitte, et ma Kendrit väga fännaksin küll), pigem vastupidi. Üks huvitavamaid debüüte!
 
kadri 28. detsember 2001, kl 11.57
selle nädala ekspressist küll väga head kriitikat välja ei lugenud
a'la et rohkem nagu mingi eneseõigustus + mis eesti kuulsusi ma küll ikka tunnen ja tean
ise pole veel lugenud aga kavatsen kindlasti
ma ei saa ainult aru miks ta end paljaks pidi võtma selle pildi jaoks??
 
:) 31. detsember 2001, kl 00.53
Kenderiga võrreldes võin Kõusaare raamatu ka eakamale inimesele lugeda anda, infarkti ei saa ning räiget keppijuttu pole. Kendergi paneks aga ikkagi ühte patta, et ei saa toimuvast eriti hästi aru sest igasugu kirjeldustega on väga napid oldud ja vaimusilmas ei lähe asjad eriti hästi kokku. Järgmist tema toest ei ostaks enam, asjal pole sisu ning ebareaalne, inimese elu ei koosne ainult petmisest, naistemeestest ning keppimisest. Võiks ikka reaalsemalt kirjutada.
 
tsinna 04. jaanuar 2002, kl 10.11
Eestis on viimastel aastatel esile kerkinud terve hulk noori kirjanikke. Kender, Kivirähk, Rakke ja nüüd siis Kõusaar. Rakke kohta ma ei tea, aga Kender ja Kõusaar ekspluateerivad häbenemata oma isiklikku elu. Sellepärast hindan ma Kivirähki kõige rohkem, et tema suudab ka midagi välja mõelda. Kõusaare raamat on aga puhas kättemaks teatud punahabemelisele ärimehele.
 
naine 04. jaanuar 2002, kl 18.59
Kui kättemaks, siis on kuradi hästi makstud! Pole veel jõudnud lugeda, aga teen seda kindlasti, naised peavad ühte hoidma.
 
mari 04. jaanuar 2002, kl 22.16
naine,kust sa siis tead, et hea on, kui pole ise veel lugenudki?
vaevalt, et see 21 aastane tibuke nüüd naiste ühtehoidmisest eriti midagi teab...
 
naine 04. jaanuar 2002, kl 23.08
Ma mõtlen seda, et hea kättemaksuvorm: raamat kirjutada! Kultuurne ikkagi, ja ma usun, et ega ta halb raamat ei saa olla, sest kui inimene kirjutab sellest, mis ta ise läbi on elanud, siis ta teab, millest ta kirjutab, isegi kui ta on ainult 21 aastane.
 
Hanna 07. jaanuar 2002, kl 20.16
Mõlemad: nii Ego kui Kenderi Check out- äärmiselt piiratud, igavad. Kender teab seksist, rahast, narkootikumidest , Kõussaar veel eimillestki.
Ärge raisake aega!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!