Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
check out
 
lilleke 21. detsember 2001, kl 15.31
Vennad Kenderid on pullivennad. Kui vana Kender on oma viimase (ma loodan) raamatu kirja pannud pulli pärast (nagu lehm reklaamis)):, siis andestan, kuid kui ta tituleerib ennast kirjanikuks, nagu ajakirjandusest näha, siis enam Kenderit ei osta. Mina tema haige aju jura arvel teda rikastada ei kavatse:((
 
HelenK 27. detsember 2001, kl 14.00
Ma pean ütlema, et lugedes seda Check Outi, leidsin ma sealt kaante vahelt täpselt Kauri olemuse. Ma nuputan siiani, kas tema eesmärk oli shokeerida pensionäre (sest kaasaegsed noored on liialt seotud sellega, mis kirjas, et sellest olla shokeeritud) või ta lihtsalt pani kirja oma maailmavaate. Väga kurb ja ühtlasi paras jama, aga värskendav sellele romaani halinale, mis lette üle ujutab. Ehk saab ka mõni sealt endale hea arusaama, kuhumaani narkootikumid inimese viia võivad, kui must valgeks muutub narkari eksistents.
 
Kiiz 28. detsember 2001, kl 20.04
Algus huvitav. Üldiselt ROPP! Inimene paneb KÕIK kirja, mis pähe tuleb. Kenderi reaalsus. Miks tahax kangesti võrrelda Zolaga?
 
pensionär 30. detsember 2001, kl 20.24
Kender paneb kirja seda, mida tahetakse osta, sest ta on nupuga vend - pole ju mingit mõtet kirjutada, kui tolmuma jääb. Aga ta peab muidugi ka ette vaatama, sest Eesti lugeja, ka noor lugeja, saab ühel hetkel natuke kultuursemaks ega osta enam ainult suguelundite ja -aktide kirjeldusi.
Kenderi puhul ma ei kahtle, et ta õige hetke ära tabab.
Pensionärid pole seksuaalsusest sugugi nii šokeeritud nagu arvatakse, rumalus šokeerib palju rohkem. Mitte Kenderi tekst ei šokeeri, vaid lugeja nälg labasuste järele.
 
:) 31. detsember 2001, kl 00.44
haige raamat oli, nagu elu peale keppimise millestki muust ei koosnegi. Järgmist tema toest ei osta enam...nagu ajaleht, loed läbi ja viska minema.
 
Tann 03. jaanuar 2002, kl 15.35
Mulle küll raamat meeldis - väga hästi kirjeldas Kenderi tüüpi inimeste elu.
 
raul 04. jaanuar 2002, kl 17.16
ühinen Tann`iga... kui ei taha, siis ei pea ju ostma - see nende virisejate kohta käib. ja kenderi raamatutest ei peagi alati otsima seda eesti kultuurile omast kaalika ja sea..... maitset. inimene kirjutab ju nii nagu oskab. ja vaevalt, et kender ise end zola või mistahes muu kirjanikuga võrdlema kipuks... take it easy...
 
Hanna 07. jaanuar 2002, kl 20.18
Sel Kenderil on miskit puudu. Raamat igav, Kender kirjutab vaid rahast, seksist ja narkootikumidest.
Ärge raisake aega!
 
tšikk 08. jaanuar 2002, kl 17.09
mulle tundus, et tegemist on tõsise hoiatusega
raamat painas mitu päeva
 
tea 30. jaanuar 2002, kl 10.51
mulle küll meeldis, naersin kohati päris palju. Sest see künism lihtsalt on võrratu. Täiesti stiilipuhas küünik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!