Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Internetihääletus
 
mängur 09. jaanuar 2002, kl 18.16
Praegu on tore jälgida, kuidas eestlased oma ühtekuuluvustunnet väljendavad. Olümpiamängude saidil www.olympics.com (Sports > Cross-country > Vote live) saab Eesti poolt hääli anda. Kohe peaks Eestil 80% täis saama. Hurraa!
 
Feliks 10. jaanuar 2002, kl 09.55
:)))))) 3017-st hääletajast on hetkel 79% hääletanud Eesti enim suusatamismedaleid saavaks riigiks...eespool nii Norrast, Rootsist, Itaaliast kui Venemaast:)) Kust küll nii palju suusatajaid saada:)))
 
väikeMy 10. jaanuar 2002, kl 20.14
Mina mõtlesin ka, et kust saada nii palju suusatajaid, et ntx Norrale ära teha. Ja olen täitsa kindel, et Per Elofsson (sry, kui valesti kirjutasin, see rootslane, noh) saab ÜKSI rohkem medaleid kui eestlased KOKKU!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!