Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
uus eesti raamat
 
kirjandushuviline 15. jaanuar 2002, kl 21.20
Siin ainult Kõusaarest ja Kenderist ja sedagi rohkem halva poole pealt, aga tahaks head eesti raamatut lugeda. Eestpoolt leidsin ÜMBERÕPPE, aga lugeda pole jõudnud, kas keegi on?
Soovitage ometi midagi eesti kirjandusest, värskemat, et võtaks kätte ja oleks midagi muud kui seni.
 
Fööniks 15. jaanuar 2002, kl 22.52
Ma ei tea kas nüüd otse soovitada.... võtsin Krossi Tahtamaa kätte küll... pole olnud aega rohkem lugeda kui 5 lk... siiski tundus hea (ses mõttes et ei plaaninud ühtki lk esialgu lugeda veel)? Ja arvestades et mul sellel (kättevõtmise hetkel) teine hää raamat pooleli... ja aega kah ei olnud. Ma usun et tasub provida.

Ehe noortekas on omakorda ntx Aidi Vallik'u "Kuidas elad, Ann?" (kavatsen oma lapsele soovitada kunaski). Kui ei igatse süvafilosoofiat, siis see oli päris mõnus niisama-lugemine mu arust.
 
...huviline 16. jaanuar 2002, kl 01.20
Lugesin TORI HOBUST, niisugune väike jutukogumik, hobune on kaane peal, täitsa mõnusad jutud olid, Tartu ülikoolist ja laulvast revolutsioonist ja muud ka, mõned lastejutud ka sees. Hea Eesti asi nagu öeldakse. Autor Merike Hanni.
 
??? 16. jaanuar 2002, kl 08.37
Kuidas Aita Kivi LUMMUS tundub?
 
Lo 16. jaanuar 2002, kl 08.40
Kallid inimesed!
Väga hea raamat on Leo Kunnase "Sõdurijumala teener". Tõesti on!
Ma lugesin seda raamatut hästi aeglaselt ja põhjalikult, peale 10-20 lehekülge lihtsalt istusin ja mõtlesin - ELUST ... ja nii raamatu lõpuni.
Kas keegi oskaks välja uurida Leo Kunnase maili aadressi?
Kuidagi selline tunne on, et tahaks midagi öelda.
Olen päris suur lugeja ja pean tunnistada, et see raamat oli paari viimase aasta emotsioone ja tundeid tekitavam kirjutis.
Ootan ka vastukaja, et mida Teie sellest raamatust arvate?
 
postiljon 16. jaanuar 2002, kl 08.47
Kunnas on ju kaitsejõudude ohvitser, pane post kohe peastaapi teele!
 
Lo 16. jaanuar 2002, kl 10.23
Ta on minu teada Kaitseväe Peastaabi operatiivosakonna juhataja asetäitja ja lisaks kõigele majori auastmes.
Huvitav, kas tema üldse loeks tavalise inimese kirja või viskaks kohe tulehakatuseks? Lihtsalt oleks huvitav teada.
 
postiljon 16. jaanuar 2002, kl 10.26
Ole mureta, e-mail ei põle!
 
Mary 16. jaanuar 2002, kl 11.13
Lugesin mingai "Sõdurjumala teenrit". Kummastav raamat, sellien karm nagu elu isegi. Telekas nagin mingit intervjuud Kunnasega ja kuidagi ei oska seostada, et selline mees sellise raamatu on kirjutanud. teles tundus olevat mees kui raudsein, läbimatu, emotsioonitu , aga raamatus on kõik olemas. Isegi liiast. Sest see raamat nagu meelelahutuse alla enam ei kuulu, paneb tahes voi tahtmata motlema.
 
Tädi 16. jaanuar 2002, kl 12.13
"Sõdurjumala teenri" kohta- võtsin alguses kätte kerge eelarvamusega, et mis sealt ikka head tuleb. Aga nüüd on täiesti vastupidine arvamus - vapustav raamat! Meieealistele inimestele (32 olen ise) on ka selleaegne olustik erakordselt tuttav-pildid tulevad lausa silma ette lugedes. Mõtlemisainet on igatahes kuhjaga. Ja tekkis ka minul tunne, et tahaks selle inimesega vestelda-ei tea, kas kuidas ta vestlejana on? Kas on sama karm mees, kui raamatust kumab? Igatahes tema arusaamad elust on põhjaliku analüüsi tulemus, mulle väga-väga istub selline lähenemine-kerglast hüppamist ja pseudoprobleeme ongi tänapäeva ühiskonnas liiast.
 
Lo 16. jaanuar 2002, kl 12.48

Imelik öelda, aga ma vist lausa armusin härra majorisse. Olen vaadanud intervjuusid temaga ja tõesti, temas on midagi sellist, mida on vähestes.
Tavaliselt on ikka nii, et loed midagi head ja autorist tead niipalju, et ta on kas surnud umbes 300 aastat tagasi või elab hoopis teises maailma otsas.
Antud juhul on aga see mees meie hulgas, pealegi elus, terve ja nii ligitõmbav.
See on minu subjektiivne arvamus.
Kellele meeldis see raamat, siis järgmisena võiksid lugeda näiteks "Papillion´i".
 
tsinna 16. jaanuar 2002, kl 16.32
Kes veel pole jõudnud, lugege kindlasti läbi Kivirähu Rehepapp. Aga selle nautimiseks peab vist natuke kiuksuga ise olema ja eesti rahvamuistendite põguski tundmine tuleks vist ka kasuks.
 
vapper jänku 16. jaanuar 2002, kl 17.54
lugesin ca nädal tagasi..
esimene pool raamatust oli huvitav, aga kuskil poole peal käis mingi klikk ja edasi ei suutnud kuidagi.. jäigi pooleli.. aga alustada tasub küll, päris huvitav :)
 
Florence 17. jaanuar 2002, kl 16.36
Jänkule. Miks Sa teist poolt ei lugenud? See on palju huvitavam, sest seal räägin mina ja siis alles saadki aru, millest Kirmet tegelikult rääkis.
 
vapper jänku 18. jaanuar 2002, kl 16.13
to florence

ok, jätkan siis :)
 
Florence 18. jaanuar 2002, kl 16.27
Jõudu, vapper jänku!
See, mis minu ja Kirmetiga toimus, ei ole lihtne mõista, aga elu ei ole kunagi lihtne, selle peale ei saa ükski naine loota.
Aga jänkukene, kui Sa juhtumisi isane oled, siis loe eriti hoolega, meestele on seda veel rohkem tarvis, et nad mõistaks, miks naised neid mõnikord maha jätavad!
 
vapper jänku 18. jaanuar 2002, kl 18.31
to florence

a ma ei ole.. :) isane.. :)
nii kahju, et nii maskuliinse kommentaari kirjutasin ennist siis ;)
 
Florence 18. jaanuar 2002, kl 19.22
Ei tea, kas just maskuliinse, ma lihtsalt igaks juhuks, et kui...
Seda parem, vapper jänku, mina ei ole ka praegu isane, ja naised hoidku ikka kokku.
Loe lõpuni, jänku, ja armasta mind niikaua kui ma olen Florence - ma vajan armastust nagu õhku!
 
õpetaja 18. jaanuar 2002, kl 21.15
No ma ei tea..? Lugesin Ümberõppe läbi, hästi kirjutatud muidugi, selle koha pealt kõvasti üle eesti keskmise, aga millest!!!
Tahaks kohe kuulda, mida teised õpetajad arvavad, kas tõesti tekib selline sõltuvus või mis see tegelikult neil seal on?
Kuidas saab õpetaja olla, kui oled selline nagu Florence oli?
 
kitty 19. jaanuar 2002, kl 11.26
lugesin just Kerttu Rakke "Kolmandat printsessi". Selline hästi lihtne lugemine, heade kildudega, mitu korda ajas päris naerma. Hästi loetav. Täitsa soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!