Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Seks ja linn
 
Katsetaja 16. jaanuar 2002, kl 13.27
Kas keegi on lugenud raamatut "Seks ja linn"? Tahaks teada, kas raamat on ostmist ning lugemist väärt... Seriaal iseenesest on väga mõnus ja lahe.
 
j. 16. jaanuar 2002, kl 15.32
Loen seda hetkel inglise keeles - pole nii hea kui seriaal - lihtsalt kümnete New Yorki inimeste ringimagamise lood. Ilmselt on minu lugemismõnu selle nahka läinud, et ootan ja ootan sedasama naudingut, mida seriaal pakub saanud, aga ilmselt jäängi ootama... Tuhandeid palju paremaid raamatuid on olemas!
 
girl 16. jaanuar 2002, kl 15.32
Raamat on üsna erinev, tegelased hoopis teistmoodi, üht-teist mõtlemapanevat oli, aga soovitama eriti ei kipu.
 
katariina 20. jaanuar 2002, kl 22.38
Oli nagu jah seriaalist erinev, veidi teised tegelased teises kontekstis, a mulle meeldis, isegi paar päris head kohta oli. Paras ajaviide õhtul end shokolaadi või kommikarbiga kuskile diivanile kerra tõmmata ja siis sedasi mugavalt oleskledes lugeda.
 
wo:man 21. jaanuar 2002, kl 12.03
Olen ka sama kuulnud, et seriaalile jääb raamat tugevalt alla. Eks raamat võeti seriaali tegemisel ainult aluseks, et seda teemat siis edasi aretada.
 
spil 21. jaanuar 2002, kl 20.36
lootsin raamatust lugeda nägemata jäänud seeriaid, sest kaanepilt ja tekst kaanel justkui lubasid seriaali tekstiversiooni.
bridget jones'i raamatu kaanel ei olnud ju renee zellweger .
 
Mammamiia 24. jaanuar 2002, kl 19.33
eh, bridgeti raamatu kaanel oli midagu lausa eestikeelset, vt päevikusse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!