Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
RAAMAT NAISTELE!
 
naine 19. veebruar 2002, kl 18.34
Merike Hanni KOOLIRAHA on ilmunud. See on ÜMBERÕPPE järg, kes eelmisel aastal sattus lugema, ja lugeda ta tasub tõesti mitmes mõttes. Lugu kiriklikust keskkonnast, mida paljud peavad pühaks, aga mis on ometi üpris proosaline. Kas klooster on vaimsuse või lesbiliste lahingute koht, mida mäletada oma lapsepõlvest, ja paljud muud niisugused arutelud meie endi elust tänases Tallinnas. Külmaks küll ei jäta.
 
maike 20. veebruar 2002, kl 13.59
Lugesin ÜMBERÕPET. Millegipärast tundus mulle peategelane väga agressiivne. Teise naisterahva (õpetaja) peaaegu võõra inimese, igast liigutusest luges välja mingit seksuaalset kutset. Ja siis need arusaamatud solvumised.
 
miksike 20. veebruar 2002, kl 18.42
praegu loen KOOLIRAHA, sealt on näha, et pold see Kirmet nii ilmaasjata pealetükkiv, see oli ikka Florence'i algatus ka paljuski. Raamat on huvitav just sellepärast, et näitab naise hingeelu sügavamalt kui tavaline seebikas, mulle küll meeldib.
 
nõutu 21. veebruar 2002, kl 00.48
kui see natukenegi tõsi on, mis ÜMBERÕPPES ja KOOLIRAHAS kirja on pandud, siis ei julge mina enam oma jalga ei kirikusse ei kooli tõsta, üks hullumaja kõik!
 
maike 21. veebruar 2002, kl 10.22
Huvitav kui ,noh, selline naine külge lööma hakkaks, kas siis tavapärase seksorientatsiooniga naisel kaob ka pind jalge alt?
 
miksike 21. veebruar 2002, kl 19.54
maikele

Kumba Sa külgelööjana mõtled, Kirmetit või Florence'i? Kirmet oli küll agressiivsem, aga Florence ikkagi võrgutav.
Mina mõtlen rohkem Florence'i, ja ma sain niimoodi aru, et sellel õpetajal oli ikka mingi eriline mõju kohe, aga õpilane oli niisugune otsija tüüp, selline leiab alati midagi...
 
miksike 23. veebruar 2002, kl 23.35
RAHA ka naistele, kas olete Kender-Lõhmust juba lugenud, hakkame investeerima vä?
 
õpetaja 01. märts 2002, kl 03.58
KOOLIRAHA on küll õpetaja õudusunenägu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!