Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
majandussõnastik- kes teab?
 
mari 22. veebruar 2002, kl 17.40
ei taha raamatut soovitada, vaid head nõu saada. KAs keegi teab eestikeelsete majandusterminite seletavat sõnastikku (kasvõi mõnes majandusõpikus vms)?
 
Nele 25. veebruar 2002, kl 11.09
Inglise-eesti majandusterminite seletussõnastik. 3 osa, / Eesti Majandusjuhtide Instituut ; [koostanud Ustus Agur... jt.] ; toimetanud Uno Mereste. Tallinn : Eesti Majandusjuhtide Instituut, 1992
 
vilukas 01. märts 2002, kl 12.33
Webis on ka üht-teist, siin on paar linki, äkki leiad midagi kasulikku.
http://www.mkonsult.ee/Majandusterminid.htm
http://www.pangaliit.ee/lexikon/tahestik.htm
http://www.ut.ee/jur_am_termin/
 
lmees 02. märts 2002, kl 13.30
Kaasaegse turumajanduse häid seletussõnastikke eesti keeles ei ole. Mereste oma põhineb inglise keelel ja on kole teoreetiline. Ka eestikeelne terminoloogia ei ole veel lõplikult välja kujunenud, ehkki üritatud on. Kõige lihtsam on osta mõni Collinsi või Longmani ingliskeelne seletussõnastik paarisaja krooni eest ja kasutada seda koos Mereste sõnastikuga.
 
mari 03. märts 2002, kl 15.03
aitäh soovituste eest, ingliskeelse sõnastikuga pole mul vist midagi teha, kuna tekstid, millega töötan, on saksakeelsed. tegelikult vahepeal minu probleem natuke isegi lahenes, kuna just ilmus Tea kirjastuse saksa- eesti majandussõnastik. loodan, et sellest on asja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!