Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Valge masai
 
maike 04. märts 2002, kl 13.56
Lugesin hiljuti raamatut VALGE MASAI, autor oli vist keegi sakslanna. Kuidagi ebausutav tundus sealne tegevustik. Täiesti normaalne naine, oma tulutoov äri Euroopas ja äkki armus poolpaljasse, kirjaoskamatusse mustanahalisse ja kolis tema juurde Aafrikasse onni elama (pildid on juures). Romaanina isegi väga huvitav lugemine, aga et sellist lugu tõe pähe võtta.
 
kass 04. märts 2002, kl 14.24
Lugesin ka seda raamatut nii umbes kuu tagasi ja olin täiesti jahmunud- ei saa olla, et inimene niimoodi talitab!?! Ka mulle tundus, et on vist vähe liialdatud, või rääkimata jäetud või ...ma ei tea. Täiesti vapustav, kui see peaks küll tõsi olema! Heakene küll suur armastus ja puha, aga....kontrast oli ikka LIIGA suur, ma saan aru, et mõni sealtkandi inimene armub ja siia elama kolib, aga niimoodi minna täiesti ürgaega tagasi...
 
saan aru 04. märts 2002, kl 21.56
ilmselt sel mustal olid SUURED plussid mõnes teises valdkonnas..
 
kass 05. märts 2002, kl 11.59
kusjuures-raamatust tuli välja et need "muud valdkonnad" olid nagu sootuks vajaka -sealkandis polla see üldse kombeks muidu kui lastesaamiseks. nii, et see ei olnud kah määrav...
 
maike 05. märts 2002, kl 13.52
raamatu esilehekülgedel oli küll mingi meenutus sellest, et tarvitati mingit narkootikumi. seda küll naisautori poika (selle, kes mahajäeti) poolt. fotol, mis on raamatus, tundub naine olevat kui võõrkeha (mitte nahavärvuse poolest). juskui lavastatud oleks kõik. kõik oleks arusaadav ja tõepärane ka siis, kui naisele oleks see olnud selline romantiline seiklus a 2 nädalat või nii, aga abielluda ja matta oma raha mingite loodusrahvaste tujude heaks. huvitav.
to kass
suudlemine polnud seal tõesti kombeks, selline tegevus oli seal kohe häbiks. ``lastetegemine`` , sellega nad tegelesid seal ikka mõnu pärast ka:))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!