Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Rakvere Teater
 
Anni 05. märts 2002, kl 15.19
Kas keegi oskaks soovitada head etendust Rakvere Teatri esituses. Sooviksin minna nende etendusi vaatama, aga ei oska valida nende vahel.
 
pipa 06. märts 2002, kl 11.34
Soovitada ei oska, aga hoiatada võin küll. Tallinnas olid nad külalisetendusega "Tanja, Tanja"- terve I vaatuse murdsin pead, mis võiks olla laval toimuva point, II vaatuse ajal võitlesin juba unega. Ja ei olnud mina ainus- paljudel publiku hulgast ei idanud närv vastu ja nad lasid saalist jalga.
 
meeldis 07. märts 2002, kl 11.10
Käisin vaatamas etendust "Kahe maailma hotell" ja mulle väga meeldis.
 
tsinna 08. märts 2002, kl 11.58
Mulle ka "Hotell" meeldis. Ja "Connemara. Üksildane lääs" oli ka hea. Sama autori "Inishmaani igerik" on linnateatris.
Ise tahaks minna vaatama Rünno Saaremäe "Jaanituld", aga Rakvere teater millegipärast ei mängi laupäeviti, aga pärast tööpäeva ei viitsi sõita sinna ja ega ei jõuaks õigeks ajaks kohale ka.
 
Merle 09. märts 2002, kl 19.02
Kindlasti soovitan vaadata "Majahoidjat"! See oli neil nö suvelavastus, aga paar korda on sellega ka nt Tallinnas käinud juba. Tõesti hea etendus!

Mis "Connemarasse" puutub, siis mnjah... tõesti... lavastanud Jaanus Rohumaa, ja sama autori "Inishmaani igeriku" Linnateatris ka Rohumaa lavastanud. Aga "Inishmaani igerik" on tõesti väga hea, "Connemaras" pettusin täiega, just eelkõige näitlejatööde tõttu.
 
Tiina 11. märts 2002, kl 12.38
Kolleeg kiitis uudislavastust "Elame veel!". Vaatajale on siiski eeltingimuseks, et ta suudab teatava annuse räppa ja ropendamist välja kannatada (tõlkinud Peeter Sauter). "Jaanituli" eeldab sedasama, ja oli päris hää asi.
"Majahoidja" on kindlasti praegusest repertuaarist parim. Omal ajal meeldis pööraselt "Kvartett neljale näitlejale", seda vist küll enam eriti ei mängita.
"Connemara" - vaadata tasub igal juhul. Ükskõik, kas oled teisi McDonaghi-lavastusi ("Inishmaani igerik", "Mägede iluduskuninganna") näinud või mitte. Ja vähemalt Saaremäe tegi seal küll oma (peaaegu) parima rolli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!