Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
"Rehepapp"
 
Katsetaja 20. märts 2002, kl 09.23
Kas keegi on seda etendust Draamateatris vaatamas käinud? Kuidas meeldis?
 
tsinna 20. märts 2002, kl 11.06
Võrreldes raamatuga oli pettumus. Hirmus segane oli, kes raamatut pole lugenud, ei saanud vist üldse pihta. Ja see mõnus Kivirähu iroonia oli kaotsi läinud. Üldse ei meeldinud, et kratt oli naiseks tehtud.
 
apu 20. märts 2002, kl 13.08
Teises vaatuses pidi kohutavalt ropendatama! Ise ei ole näidud. Sõbranna käis, aga eriti ei meeldinud.
 
ääää 20. märts 2002, kl 13.25
ei olnud mingit kohutavat ropendamist.
Aga võrreldes raamatuga oli lihtsalt jube.
Raamat oli muhe ja naljakas, etendus oli totaalselt närvihaige.
Imbi ja Ärni olid päris sümpaatsed... :))
Tõsine pettumus
 
Merle 20. märts 2002, kl 15.05
Väga tõsine pettumus. Raamat meeldis väga, aga tean inimesi, kes vaatasid ilma raamatut lugemata, need ei saanud üldse millestki aru. Eriti suureks tegi pettumuse see, et kui mina vaatamas käisin, oli etendus vaevalt kuu mängukavas olnud ja pileteid oli praktiliselt võimatu saada. Aga et siis veel nii halb etendus oli, see pani tõsiselt imestama.
 
kass 20. märts 2002, kl 16.52
Ühinen eelkirjutajatega-kui ei oleks enne lugenud, ei oleks vist mõhkugi aru saanud. Ja kuidagi kole palju kokku surutud-oleks võinud mõne teema etenude tarvis lihtsalt välja võtta. Ja Põldroos oli ikka haista gäng-paratamatu ja lootusetu nähtus:(((
 
katariina 20. märts 2002, kl 22.05
Pole seda raamatut veel lugeda jõudnud, nii et etendus tuli ennem kui teos. Oli jah suht segane, kuid nalja sai küll.Põldroosi jutt oli jah nagu ta seal Wremjas paneb, mingit vahet polnud. Kuigi jah, vahepeal pidi see prozektoripoiss naeru kätte ära lämbuma, kes seal kuskil vasakul mingis rõdumoodi kohas lebotas. Siis hakkas hakkas lähemalolev rahvas ka naerma. Tegelikult peaks vist raamatu kah läbi lugema, et asjast mingisugune konkreetsem pilt ette saada.
 
Rocky 22. märts 2002, kl 18.59
Raamat on üle prahi!
 
Plahh 25. märts 2002, kl 14.04
haige...kahju raisatud ajast...
 
vaim 25. märts 2002, kl 17.49
Etendus oli lausa igav ja oli jah kahju nii ajast kui rahast.
 
Mummu 23. aprill 2002, kl 11.24
Raamat oli väga, väga hea.Elagu kivirähk!Draamateatri etendus oli ka mulle täielik pettumus.Õnneks olin raamatut enne lugenud muidu ei oleks muhvigi aru saanud.Enne Draamateatri etendust olin näinud suvel Võru harrastusteatri etendust Mõnistes metsavenna talus.See oli väga hea.Kuigi seal oli üks ebameeldiv kogemus kah.Nimelt ei lastud hilinejaid enam sisse, nad pidid ootama vaheaega ja pääsesid teisele vaatusele.Inimesed tulid Tallinnast pika tee ja hilinesid tõesti vaid ca 10min.Oleks ikka võinud inimestele kuidagi vastu tulla.Oli reede õhtu ja inimesed kihutasid ju töölt sinna, oleks olnud laupäev siis veel et oleks rohkem aega sõidule varuda saanud.Selles suhtes oli suhtumine kuidagi veidralt ülbe, et ei saa ja ongi kõik.Oleks tahtnud, oleks saanud...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!