Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
isad ja pojad
 
hullunud 23. märts 2002, kl 21.15
Käisin 20.03 esietendusel.pole elus siiani midagi nii head näinud-uskuge see on superlavastus!!!!!!!ja kannatust piletiotsijatele-lähen vähemalt 10 x veel vaatama.Nii head asja ei saa lihtsalt olemas olla.ma nutsin esimest korda elus teatris-õnneks polnud ainuke.
See näitlejate koosseis-Matvere,Mikiver;Üksküla;Peterson-see on super!!!!!!!! ma ei taha enam midagi muud näha.
ja müts maha Lembit Petersoni ees- ta on parim eesti näitleja..... appi kohe lähen lolliks kui uusi pileteid ei saa
 
Tiina 25. märts 2002, kl 12.11
Nägin 22.03. teist esietendust ja olen Hullunuga kõigest südamest nõus. Lihtsalt suurepärane. Kusjuures, mida rohkem aega teatriskäigust mööda saab, seda parem lavastus tundub ja seda rohkem kihte avaneb. Peterson - sõnu ei ole... Ja Üksküla - sama lugu. Tegelikult oli kogu trupp vaimustav. Oh, need elu- ja surmatantsud, ja Reemanni täiuslik vene emake, ja Noormetsa "muzhik", ja Sammuli armuavaldus... Kindlasti peab seda mitu korda vaatama, sest lavastus muutub veelgi. Aga praeguse elamuse eest suur aitäh tegijatele!
 
Feliks 30. aprill 2002, kl 12.12
..kas just hulluda...aga väga tugev asi.
Kui Ükskülad-Mikiverid-Matvered olid oma tavaliselt tugeval tasmeel, siis imnd üllatas pos. Epp Eespäev...väga usutav..usutavaim mäng..kõige loomulikum. Kui teised püüdsid vene hinge näidata, sis ainukesena õnnestus see ehedaimalt ja usutaivamalt kogu lavaloleku ajal Eespäeval. Kõigile teistele oleks mida ette heita....Eespäevale mitte.
Ja taas kiitus tehnilisele seltskonnale - eriti valgustuskunstnikule..väga tugev töö! Paljus ka helikunstnikule. Rääkimata lavastajatööst....Bazarovi surmastseen..ja sele järgnevad episoodid...lavastustöö tipp....mitte ilmaasjata või 4-tunnisest istumisest eile (2.aprilli) etenduse lõpuks publik püstiseistes ei aplodeerinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!