Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
harry potter
 
miila 25. märts 2002, kl 16.10
Laps on suur harry fänn ja on mindki neid lasteraamatuid lugema pannud. Ja, midagi pole öelda, täitsa huvitav on!!! Isegi minusugusele väga valivale raamatulugejale.
 
ketu 25. märts 2002, kl 18.24
jõulude ajal lugesin kõik neli raamatut jutti läbi, väga mõnus lugemisvara igale vanusele.
 
jep 26. märts 2002, kl 09.54
Midagi neis raamatuis on, mis haarab! Minu laps (14.a.), kes tavaliselt vabatahtlikult raamatut kätte ei võta, luges kõik Potterid kaks korda läbi (hasartselt). Olin tõsiselt hämmastunud, seepeale kohe pidin ise ka lugema. Nüüd ootame koos järgmist raamatut.
 
airi 01. aprill 2002, kl 17.57
Et Potteri järgmise osa ootamine liiga pikk ei tunduks, tasuks lastele veel mõnda fantastikaraamatut soovitada. Praegu tuleb näiteks meelde Michael Ende "Ilma lõputa lugu", Lindgreni "Vennad Lõvisüdamed", C.S.Lewise Narnia-kroonikate sari (neli tk, nt "Hobune ja tema poiss"). Nii teismelistele ja ka lapsevanematele soovitaks väga Ursula K.Le Guini "Meremaa võluri" sarja ja Anne McGaffrey "Lohelaulu" ja "Lohelendu", need kaks on nö naistekad fantastika osas. Põnev on ka nt Sheri S. Tepperi looming, eesti keeles nt "Värav naiste maale" ja "Rohtmaa", aga neid lastele lugeda ei sobi, liiga palju erootikavihjeid. Meestele kindlasti meeldivad, aga naistele ka.
Fantastikat on muidugi fantastiliselt palju välja antud viimastel aastatel, küsige raamatukogust järgi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!