Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Võlumägi
 
Katu 06. aprill 2002, kl 17.48
Õnnestus paar piletit bronnida, kas on ka hea etendus??
 
.Feliks 08. aprill 2002, kl 08.10
on. Soovitan tähelepanu pöörata ka kujundusele...ja näitlejat eansambel töötab suurepäraselt kokku. Oletan et pärast trupi kollektiivset loomingulist komandeeringut on asi veelgi parem:)
 
.Feliks 08. aprill 2002, kl 08.10
on. Soovitan tähelepanu pöörata ka kujundusele...ja näitlejat eansambel töötab suurepäraselt kokku. Oletan et pärast trupi kollektiivset loomingulist komandeeringut on asi veelgi parem:)
 
Popi 08. aprill 2002, kl 12.53
Etendus kestab 4 tundi, aga kordagi igav küll ei hakka. Linnateatri näitlejad on oma tuntud kõrgel tasemel. See etendus peaks igaühele midagi pakkuma - situatsioonikoomika, filsoofilised arutlused, tantsud, muusika. Väga hea tükk.
 
Katu 08. aprill 2002, kl 14.35
Aitähh! aitähh, lähen vaatan ära.
 
kulturnik 09. aprill 2002, kl 17.31
to feliks. mis sa sellega öelda tahad-pöörata tähelepanu kujundusele? Mis seal siis niiväga imelist on.Suht labane kuid perfektselt teostatud lavakujundus.
ja mis tähendab : peale trupi kollektiivset loomingulist komandeeringut?Minu teada on sealt trupist mõned üksikud komandeeringus ja nimetavad seda küll pigem puhkuseks?
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 08.23
Kulturnik: imelist - mulle meeldis see kupeevaguni sümboliseerimiseks..samas ka kõigeks muuks tehtud ustesüsteem...algselt olla tahetud ka väike rong sõitma tolle ülemise ääre peal - rong praegu etenduse eel fuajees...ja samas kuidas toda terrassi etenduse kestel kasutatakse ära nii looduses liikumise taustaks kui ka armumängude platsiks....lahendus on leitud minu meelest suurepärasena.
A "loominguline komandeering"....mis nii mõned üksikud...las olla palju on, neid ikka on seal küll...ja varsti on tagasi ka. Loomulik ju kui pärast vaheldust (loe puhkust) töö paremini õnnestub....
 
kulturnik 10. aprill 2002, kl 12.05
Mis rong? mis fuajees? Mina nägin rongiga etendust-õigemini rongikatastroofiga( sest kolises teine väga kõvasti)? kas see siis enam ei mängi?
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 13.07
Kulturnik: ...rong..väike rongikene....enne taevalavale jõudmist trepi ääres - ülsminekul vasakut kätt ääre peal...seal on too rong, mida butafoorid klantsisid enne peaproovi ja mis viimasel hetkel (a millal täpselt - ma ei teagi) välja praagiti....a helipilti unustasin kah kiitmast - seesama väga vali rongimüraga...töötas küll ju:)
 
kulturnik 10. aprill 2002, kl 14.04
aa ma tõesti ei pannud tähele-vaatan uuesti üle.Isiklik küsimus ka_kas töötad seal teatris et nii hästi kõigega kusris oled või pled lihtsalt väga väga tähelepanelik teatriaustaja?
 
Feliks 10. aprill 2002, kl 14.07
Kulturnik: pigem külastaja....austaja ka kahtlemata...mõnevõrra siiski kursis ka pist enam teatri eluga kui keskmine vaataja:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!