Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Aristrokraadid
 
uitaja 16. aprill 2002, kl 08.54
Kas keegi on käinud eelmistel suvedel seda lavastust vaatamas? Palun kommentaare! Kuidas mõjus toimumise koht (Keila-Joa mõis)? Ette tänades!
 
Feliks 16. aprill 2002, kl 11.53
nägin....töötas..mu meelest üks tugevamaid Draamateatri tükke.
Fantastilise rolli (vähemalt minu jaoks, kaasale näites mitte) pakkus Volkonski lavaletulek...vaid hetk, mis ta laval oli..aga see oli mängitud niivõrd tugevalt ja hästi, et ....ta suutis peaaegu olematust rollist teha minu jaoks vaat et kogu loo võtmetegelase.
Koht....on ....pole viga..etenduse jälgimist võib segada istekoha kehva valik. Ja kui satub veel nt miski ebameeldiv tegur...siis ma ei tea..minu etenduse ajal tuli sagar vihma..ja see töötas etendusele vaid kasuks. Elamse saab, kui seda tahta leida:)
 
uitaja 16. aprill 2002, kl 12.04
Aitäh Feliks!

Kas kohtade valik on vaba? Seega, kas tasuks varem kohale minna, et saada parem koht?
 
Feliks 16. aprill 2002, kl 12.07
 
arina 16. aprill 2002, kl 13.15
mulle ka väga meeldis.algul olin pisut kahtleval seisukohal,sest etenduse aeg oli märgitud üpris pikk.aga see kadus kui lennates...sellest etendusest peale sattus mu lemmiknäitlejate hulka Tiit Sukk.
 
Merle 19. aprill 2002, kl 21.35
Soovitan samuti vaadata. Aga pileteid on olnud varasematel aastatel raske saada, nii et tasub nende hankimisega kiirustada. Ja koha valimisel võiks arvestada, et näeks ka aknast välja. :)
 
uitaja 22. aprill 2002, kl 10.43
Aitäh, aitäh!

Piletid on juba olemas! Nii et varakult kohale ja koht selline et aknast välja näeks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!