Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
otsin raamatut!
 
kass 24. aprill 2002, kl 14.44
Kui keegi näeb-kuuleb kusagilt, et müüakse raamatut nimega "Saturnin" (ilmunud Loomingu Raamatukogus 19odaval aastal-täpselt ei mäleta), palun andke mulle teada. Nimelt keegi heasüdamlik sõber kunagi laenas ja tagasi ei toonud. Tunnen suurt puudust heast ja mõnusat huumorist-kulub tänapäeval ära, soovitan kõigile seda raamatut, kellel sama puudus on:)
 
eneL 24. aprill 2002, kl 15.04
Mul umbes sama lugu. Laenasin ka selle välja. Kurvem on see, et enam ei mäleta kellele :-(. Kui neid kuskil hulgi on...
 
kass 25. aprill 2002, kl 12.04
eneL: tundub, et Satrunini väljalaenutamisega tekivad mäluaugud-ka mulle ei meenu, kellele ma selle andsin:)))
Ega sa äkki Tartus ei ela? Eelmisel aastal Viljandi folgil müüs üks Tartu antikvariaat seal raamatuid ja selle perenaine ütles, et neil vist peaks olema. Kahjuks ei suuda ma enam ka antikvariaadi nime meenutada, (ehk on tegemist mingi viirusliku mäluhäirega ümber Saturnini?) aga vaatama võiks minna küll-palju neid antikvariaate Tartus ikka on?
 
BB 28. aprill 2002, kl 16.32
Antikvariaati (Tartus) saab tellida soovitud raamatu. Helistatakse koju ja palutakse järgi tulla.
 
mary 02. mai 2002, kl 12.15
mina olen kaks steinbecki"me tusameele talve" välja laenanud... Asemele sain viimati türi lillelaada antikvariaadiletilt, seal vist müüdi küll kõiki häid raamatuid. sel aastal laat varsti tulemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!