Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Palju raamatuid
 
K 24. mai 2002, kl 16.31
mure järgmine..
vanaisa jättis peale surma meile hulgi raamatuid (ilukirjandus, sarjaraamatud jne).. nüüd tädil tekkis mõte need ära anda, aga mitte niisama ära anda vaid neile, kel neist ka tiba kasu oleks.. nii et tekkis mõte, et äkki on kuidagi võimalik neid kusagile Venemaal asuvatesse Eesti küladesse saata, aga ei tea kelle poole pöörduda, et küsida nõu..

on kellelgi ideid? oleks tänulik :)
 
gevalia 26. mai 2002, kl 21.24
alles hiljuti ilmus Postimehes konkursikuulutus õpetajatele, kes tahavad minna Venemaale eesti kylla eesti keelt õpetama. seal oli igasugu kontaktandmeid.
 
K 26. mai 2002, kl 22.27
thanks :)
 
mari 28. mai 2002, kl 18.05
vahest koguvad ka haiglad ja vanglad raamatuid (just lastehaigla on meelde jäänud). Mõne vangla raamatukokku pakuks sellist kraami, mis lastele ei sobi.
 
K 29. mai 2002, kl 08.54
ma juba haridusministeeriumist sain jutule, nad lubasid valida välja raamatud, mida Krimmi viia.. kui midagi alles jääb eks siis pakun edasi..

Thanks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!