Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Pipimaa
 
Helena 12. juuni 2002, kl 10.32
Rubriik ei ole vist kõige õigem, aga reisi puudutavat eraldi ei ole. Tahaksin minna oma lastega Pipimaale Rootsi. Scandinavian Tours pakub reisipaketti läbi Soome võimalusega külastada Muumimaad ja tagasitulles ja Carribian veeparki. Kas kellegil on kogemusi esiteks Scandinavian Toursi korraldatud reisidega? Teiseks kas keegi on käinud nimetatud kohtades? Kuidas rahule jäite ja kas see raha mis sinna alla tuleb panna tasub seda ära? Mul ei ole kahju oma laste jaoks, aga vahest mõned kohad annavad soovida ja tuleb pettuda. Kõige kurvem on kui lapsed peavad pettuma. Palun andke teada! Kena suve!
 
Vanaeit 12. juuni 2002, kl 12.00
Pipimaal pole küll käinud, nii et vahest pole kõige õigem nõuandja. Aga Scandinavian Toursiga olen ühe reisi teinud, minul nende teenuse suhtes pretensioone ei olnud. Muumimaal olen ka lapsega käinud, täitsa kena koht. Minu poiss oli sel ajal 4-aastane ja talle meeldis seal väga. Kas nüüd 7-aastasena talle ka seal võiks meeldida, selles ma pole nii kindel, Muumimamma kallistamine ja Muumipapa käe surumine on ikka pisut pisemate lõbu. Tüdrukuid oli sellel reisil küll igas vanuses ja neile paistis seal meeldivat.
Aga kõige rohkem sõltub sellise reisi õnnestumine minu arvates siiski ilmast, paduvihmaga võib lugu üpris nukraks muutuda.
 
tore 12. juuni 2002, kl 13.47
meil ka plaanis sama reis sama reisibürooga, lapsed on 3a ja 5a. eelmisel aastal käisime ainult muumimaal ja lastele väga meeldis, niiet mõtlesime, et vabalt võiks veelkord minna ja caribia spa veepark oli ka väga mõnus, loodame, et pipimaa on ka tore, ise küll rootsikeelt ei oska, aga Lindgreni igasuguste tegelastega oleme tuttavad ja ma usun, et seal on lahe:)
millal te reisile lähete? meie lähme juuli lõpus.
 
Helena 12. juuni 2002, kl 15.46
Atiähh:)
Meil ka 3 ja 5 aastased tüdrukud. Mõlemad saavad 4 ja 6 augusti päris alguses. Tulebki nii öelda sünnipäeva kingina see reis ja sõidame ka juuli lõpus:))
 
toimetaja 12. juuni 2002, kl 17.08
Olen käinud nii muumi- kui pipimaal, mõlemat omal käel, mitte reisibüroodega. Mõlemas kulub julgelt päev ära, kuid bürood kipuvad seda lõbu umbes poole päeva sisse mahutama. Kui Muumimaa on parem pisut väiksematele, nii kuni 5-aastastele, siis Vimmerby sobib jälle neile, kel Lindgreni juttudest juba pisust aimu on. Sest muidu ta vaatab küll, et jah, vahvad väikesed majad, aga et need on just vendade Lõvisüdamete omad, ja et nende hobused söövad kusagil siinsamas majade taga rohtu, või et kolm maja kõrvuti küll, ja ühest saab akna kaudu teise ronida, tabamata ära, et see on Bullerby... Eks nad saavad muidugi oma lõbu kätte, aga ikka tahaks ju ka, et laps aru saab asjadest. Rahalises mõttes kummagi pargi tase pettumust ei valmista, tuleb ainult veeta piisavalt aega mõlemas neist, mitte kiiruga läbi tormata.
Ja veel ööbimistest - nii Naantali kui Vimmerby on täiesti fantastilised väiksed linnad fantastiliste väikeste söögi- ja ööbimikohtadega.
 
Fööniks 13. juuni 2002, kl 17.04
Pipimaa on väga lahe, oma kogemus ütleb, et endas ärkab ka laps ;)

Sobib mu arust igas vanuses lapsele, meie käisime kui laps oli 6, tema kaifis kah väga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!