Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
mõned seisukohad "Iluasjakesest"
 
Alice 12. juuni 2002, kl 22.44
Lugesin Kerttu Rakke "Iluasjakest". See on selle "Kolmanda printsessi" järg. Eks ta hästi kerge kirjandus ole, aga üks selline peategelase huvitav seisukoht jäi kõlama. Et kui mees petab teda ilusa naisega, las petab, aga kui inetuga (ilutuga), siis on kuri karjas.
Mis arvate, naised?
 
väikeMy 13. juuni 2002, kl 12.37
nujah, kui ilus, siis ehk hetkeline ahvatlus, kui mitte ilutu, siis äkki tõesti kiindumine/armumine sisemisse ilusse. aga võib ju ka vastupidi - ilus ja suur armumine, inetult saab kergemini k--i kätte :)
 
dee 15. juuni 2002, kl 17.27
Mulle küll ei meeldi kumbki variant. Ja hetkeahvatlus on ju ikka väga solvav, lihtsalt lõbu pärast sebib kellegagi. Väga vastik mees sel juhul. Aga juhul kui mees kellessegi tõeliselt ära armub, siis on ikka endises suhtes suur mõra ja viga minus.
 
Styg 19. juuni 2002, kl 16.08
aga ilusa naisega võiks ju isegi... mõelge kui lahe, petaks meest tema enda armukesega???

kahju et mul meest ei ole. võiks ära proovida. :)
 
eneL 27. juuni 2002, kl 19.25
to väikeMy:
Hmm... kusagil naistelehes kirjeldati naise võrgutamist ja seal oli öeldud, et võrgutamiseks tuleb valida ilusam naine. Et neil on nagu missioon oma keha jagada. Inetud pole enamasti harjunud, et neile tähelepanu pööratakse ja sellepärast pipardavad rohkem ;-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!