Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Ameerika psühhopaat
 
hexx 04. juuli 2002, kl 10.02
Kas keegi on lugema juhtunud?
Mul veel 150 lk lugeda, esimest korda elus jätsin terve peatüki vahele (olen väga raskesti shokeeritav, aga no ei saanud lihtsalt lugeda, kui lapsest juttu tuli).
Viimast arvesse võtmata - eriti tegija raamat. Kuna ta on nt filmist "Seven"/"Seitse" mitmeid kordi räigem ja jõhkram, siis ei saa seda kirjeldada sõnaga "hea", aga tegija. Muide, panin tähele, peategelane Pat Bateman, kes kasutab ainult kõige kallimaid kaubamärke, saadab äripartneritele/klientidele aastavahetuseks Mark Kostabi kaarte - kas ta polnud mitte see eestlasest kunstnik, kes 90ndatel USAsse kolis?
 
Muska 05. juuli 2002, kl 10.38
Olen näinud filmi "Ameerika psühho",see on vist seesama,millest sa räägid.Lõpp jäi väga segaseks,film oli selline harju keskmine.
Loen su soovitusel ka raamatu läbi,ehk on parem.
Filmis Kostabit ei mainitud,tants käis pigem selle üle,kellel on ilusamad visiitkaardid.Haiged mehed...
 
salalik 05. juuli 2002, kl 15.54
lugesin raamatut paar aastat tagasi inglise keeles, aga lõpuni ei jõudnudki. filmi näidati (vist?) aasta tagasi pöff-il. naljakas oli vaadata 80ndate stiilis patshokkidega pintsakuid. see raamatu räigevõitu sisu oli ka kuhugi kaduma läinud...
 
ohoh 06. juuli 2002, kl 13.24
Kust seda raamatut saaks ja mis keeles see on? Seitse on küll minu lemmikfilm:) Ise elan tallinnas, huvitav kas siin kusagil liigub se raamat?
 
mari 07. juuli 2002, kl 14.04
Kostabi ei kolinud Ameerikasse, vaid ta sündis seal juba peale II MS põgenenud eestlaste peres.

Film on minuteada ammu juba videolaenutuses saadaval (vaatasin rohkem kui aasta tagasi), no oli ikka räige küll. Selle raamatu lugemise peale ausalt öeldes aega ei raiskaks.
 
ohoh 07. juuli 2002, kl 14.23
Kas ainult videoplanet`s või bensukates ka?
 
mari 07. juuli 2002, kl 21.02
bensukate kohta ei oska küll öelda.
 
Tiina 08. juuli 2002, kl 09.02
Raamat ilmus hiljuti eesti keeles Varraku "Moodsa aja" sarjas, autor on Bret Easton Ellis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!