Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kirjandus ja teater
Suur Eesti Raamatuklubi
 
Trixi 30. august 2004, kl 18.03
http://www.serk.ee/

On keegi liitunud? On asi seda väärt? Jagage kogemusi palun.
 
uijee 30. august 2004, kl 18.26
Jälle keegi tahab õnge hakata... Siin on sellest kõvasti juba kirjutatud. Kui just tahad, telli Apollo kataloogist või Raamatute Maailmast, aga jumala eest ära lase Varrakul endale iga kuu klubiraamatut kaela määrida. (Äraütlemistele on nad kurdid)
 
fredrika 30. august 2004, kl 18.46
Varraku raamatuklubi (suht hiljuti moodustatud) on ju teine kui Suur-Eesti oma.
Aga jah, see pähemäärimine on see, mis nende kõigi puhul eemale peletab. Õieti juba see põhimõte, et kui ma midagi, antud juhul siis klubiraamatut, EI TAHA, siis pean sellest ERALDI TEATAMA. Jessas, ma ei viitsi ju!
 
rt 30. august 2004, kl 20.06
See igakuine äraütlemine ei tapagi, aga raamatuvalik on neil nadi ja hinnas ei võida ka sugugi, klubiraamatuga ehk, aga see on alati säherdune laiatarbekaup, millega inimesel pole midagi pääle hakata. Minu kogemus ütleb, et mida tahaksin, on mul ammu enne olemas, kui klubi pakub, kui üldse pakub. Viimatine ost on Marco Polo reisid, aga ma ei usu, et klubi seda vaevub levitama ja kui vaevub, siis on ju juba praegu hilja :)
 
njah 30. august 2004, kl 20.45
kõik nende pakutud raamatud on kauplustes kah odavamad! ja täna pettusin veel eriti, tuli klubi eripakkumine nende soodushind jälle kallim :( ja jäeti mainimata, et tegemist on gümnaasiumi õpikuga. viha teeb selline petmine!
 
eneL 30. august 2004, kl 20.54
Vaatasin möödunud aasta raamatuvalikut ja klubiraamatutest ainult üks oli selline, mille ma ostsin ja kaks sellist, mille puhul ma oleksin kõhelnud (aga hiljem ostes parema hinnaga saanud). Lisaks veel see, et külastan raamatupoode nii tihti küll, et oleksin raamatu jõudnud enne osta kui saada raamatuklubist. Niisiis minu poolt täielikult eitav suhtumine

Kui oleks klubi, mis oleks spetsialiseerunud sellele kirjandusele, mis mind huvitab, siis vist ma liituksin. Usun, et väga vähesed on võrdselt huvitatud toiduretseptidest, Pätsi eluloost ja ilukirjandusest
 
mari 30. august 2004, kl 23.44
täielik mõttetus. Põhivalik on neil algusajast peale sama, pidevalt reklaamivad mingit seismajäänud kraami "superodava hinna eest", mis õigel raamatusõbral ammu juba on. Ka kuuraamat on sageli mingi uustrükk, mis samuti nende sihtgrupil tegelikult peaks juba olemas olema, või lihtsalt mingi jama raamat... Nad püüavad jah kõigile midagi pakkuda, aga selle tulemuseks on lihtsalt lahja valik.
 
muide 31. august 2004, kl 08.33
kas teate, et kirjastus paneb (on kohustatud panema) klubide nn "klubiraamatule" mitukümmend krooni kallima kaanehinna!!! Et siis raamatuklubi saaks nö soodukat pakkuda ja nats alla lasta... Sigadus.
 
Heli 31. august 2004, kl 10.49
Ise olen nende võrku langenud aga ei soovita
 
kati 31. august 2004, kl 11.19
Appi, ma olen nii tüdinenud neist. Kunagi liitusin seepärast, et saaks Kapten Corelli mandoliini soodsamalt. Hiljem müüdi poes sama raamatut 25 krooniga. Praeguseks on nad mind täiesti ära piinanud. Ma olen kahe aasta jooksul ostnud sealt ühe-1- raamatu! Ja kolm raamatut seepärast, etjäin äraütlemisega hiljaks. Milline nõme klubi!
 
bee 31. august 2004, kl 11.33
Olin ca 3 aastat SERKi liige (kunagi kah mingi pakkumise pärast läksin), paar kuud tagasi astusin välja. Selle aja jooksul tellisin vast 3-4 raamatut, neist kah 2 kuna unustasin ära öelda.
Nüüd olen Varraku klubis, seal tundub parem raamatute valik olevat. Aga äraütlemist peab ikka meeles pidama :-(
 
katri-helena 31. august 2004, kl 13.50
no ei ole Varraku prblm nii suur ju - igas kuus saadetakse 2 e-kirja meeldetuletusega klubiraamatust. ja äraütlemiseks piisab sellest, kui minna kodulehele ja täita äraütlemise väli. nii lihtne see ongi.
 
liblikas 31. august 2004, kl 16.58
on ikka küll väga nõme korraldus, isegi kui välja astud, siis ei jäta sind rahule. aga klubidel ei pidavat enam kuigi hästi minema
 
positiiv 31. august 2004, kl 23.21
Mina küll nii laisk ei ole et ei viitsi üht e-maili või sõnumit kuus saata, et raamatust ära öelda. Varrakult olen ostnud paar Agatha Christiet 69 krooniga, mis poes maksavad 100 krooni ja paar kolm 20 sajandi klassika sarjast (James Joyce-i Kunstniku noorpõlveportree näiteks) 79 krooniga, aga poes on need 179. Niiet on ära tasunud küll. Ja SERK klubiraamatust olen paar korda unustanud ära öelda, aga nad on kenasti need tagasi võtnud ja ma pole pidanudki neid välja ostma. Hästi vastutulelikud on nad küll minuga olnud. Viimase aasta jooksul olen küll ainult 2 klubiraamatut neilt ostnud, aga paar kolm muud soodsat ostu olen veel nende kaudu saanud. Mingi oli isegi selline raamat, mis mujalt juba oli läbi müüdud. Niiet minul küll positiivsed kogemused.
 
m&m 01. september 2004, kl 08.39
serk- seeesama äraütlemine kui eraldi tegevus muutub ajas koormavaks, seda enam, et valik on nadi- mingi gemüüüse kõigest ja kõigile, paaaar soovitut sooodukaga ja ridamisi sunnitud väljaoste...
varraku klubi reklaaam pani iseenesest juba muigama, riiiulite taustal poseeeriv muttt ja sisuline külg analoogne serk-ga, haaaa...muttt ja poooos on külll lahutamatud,aga pakutav...
oma sõpradele ja headele tuttavatele ei soovita kumbagit, parim viiis ülevaaate saamiseks võimalikuston apolllo on-line + silmad-kõrvad lahtihoid ja head sõbrad....
 
karin 03. september 2004, kl 12.37
ühinen positiivse arvamusega--sms või meili saatmine ei ole ületamatu raskus, selles ei saa klubi süüdistada. Et klubi eesmärk on müüa, siis on mõistetav, miks vaikimisi eeldatakse, et klubiraamatule on tellimus. Klubist võib alati välja astuda, eriti haletsusväärne on siin lugeda, otsekui oleks klubiga liitumine midagi kapitaalset järgnevaks seitsemks põlveks või taevas paari pandut:)
 
5005 10. oktoober 2017, kl 12.18
Tere. Minul on aastate jooksul küll ainult positiivsed kogemused ja töötajad on alati positiivselt suhtunud nii ära ütlemisse kui ka tellimustesse. Valik on iga inimese enda oma aga mõnel inimesel polegi muud vist teha kui teistele halvasti öelda või siis aina viriseda. Nagu eelnevas kommentaaris öeldud kedagi ei sunnita liituma .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!