Kirjandus ja teater
soovitage filme
ttt 22. november 2008, kl 19.43 |
mitte tuntud hollywoodikad? 22. november 2008, kl 23.08 |
eelmisele 23. november 2008, kl 12.15 |
sarah 24. november 2008, kl 16.54 |
sarah 24. november 2008, kl 17.06 |
tulid meelde hiljuti vaadatutest huvitavamad ja võib olla vähemtuntumad filmid nagu hallam foe, the good night, my summer of love. Minu vaieldamatud lemmikud on aga kindlasti lost in translation, amelie, heaven, knocking on heaven's door, before sunrise, after the sunset, wonder boys jpt ...:)
sarah 24. november 2008, kl 17.06 |
veel tulid meelde hiljuti vaadatutest huvitavamad ja võib olla vähemtuntumad filmid nagu hallam foe, the good night, my summer of love. Minu vaieldamatud lemmikud on aga kindlasti lost in translation, amelie, heaven, knocking on heaven's door, before sunrise, after the sunset, wonder boys jpt ...:)
sarah 24. november 2008, kl 17.07 |
veel tulid meelde hiljuti vaadatutest huvitavamad ja võib olla vähemtuntumad filmid nagu hallam foe, the good night, my summer of love. Minu vaieldamatud lemmikud on aga kindlasti lost in translation, italian for beginners, little miss sunshine, amelie, heaven, knocking on heaven's door, before sunrise, after the sunset, wonder boys, true romance jpt ...:)
sarah 24. november 2008, kl 17.10 |
everybody comes to Hollywood 24. november 2008, kl 21.47 |
ahsoo 25. november 2008, kl 22.27 |
Naerge nüüd või mitte, aga mina avastasin oma televiisorikastist hiljuti sellise kanali nagu Silver(selles mõttes, et võibolla on see mingi väga vana kanal juba), no lihtsalt sattusin alles ükspäev klõpsides peale.
Ning täiesti uskumatu kui head filmid tulid järjest, nii et kohe terve pühapäeva vaatasin, ilma et oleks täpselt isegi teadnud, mis filmid olid :)
Ning täiesti uskumatu kui head filmid tulid järjest, nii et kohe terve pühapäeva vaatasin, ilma et oleks täpselt isegi teadnud, mis filmid olid :)
Juppi 26. november 2008, kl 14.13 |
"Amelie" (2oo1) peaosas Audrey Tautou. Absurdne, armas.
"Paris, je t'aime" (2oo6) - ülimalt! armas film. Erinevad klipid.
"The Fountain" (2oo6) - sümbolism ja müstika. ilus, kurb.
"No Time for Nuts" (2oo6) peaosas siis IceAge'i Scrat ja tegu animatsiooniga, mis kestab 5 min. Väga lõbus! Sa ei vaata seda ainult 1x !!! ;)
"Paris, je t'aime" (2oo6) - ülimalt! armas film. Erinevad klipid.
"The Fountain" (2oo6) - sümbolism ja müstika. ilus, kurb.
"No Time for Nuts" (2oo6) peaosas siis IceAge'i Scrat ja tegu animatsiooniga, mis kestab 5 min. Väga lõbus! Sa ei vaata seda ainult 1x !!! ;)
Juppi 26. november 2008, kl 14.35 |
FWVHILM FWVHIDEOU 28. august 2023, kl 22.50 |
Lisa postitus