Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
Otsin eesti keele praktikat
 
Kseniya 12. jaanuar 2016, kl 22.05
Tere, olen 25-aastane abielus neiu, otsin kedagi kelle emakeel eesti, kuid kes räägib ka (veidi) vene keelt huvitaks aega veeta keelepraktika mõttes. Oskan ka ilusti inglise keelt. Palun kirjutage emailile ksju.sl@mail.ru
 
alustame 13. jaanuar 2016, kl 09.44
sellest, et abielus olles pole sa enam neiu, vaid naine. Noor abielunaine. See on osa keeleõppest.
 
Kord 13. jaanuar 2016, kl 10.10
Kseniyale. Tegelikult kindel piir puudub neiu ja naise vahel. Ehk mõned usklikud või keegi teevad vahet, aga tavalises elus võid vabalt enda kohta neiu öelda.
 
mh 13. jaanuar 2016, kl 10.37
ära aja jama, Kord. Räägitakse, et alati, kui kadunud teadmamees ja ravitseja Vigala Sass läks poodi, kutsus ta seal olnud mutikesi neidudeks. Nood olnud meelitatud mis kole. Neiu on ikka pubekaeast kuni vast kahekümnendate sinnamaani, mil mehele minnakse. Abielus neiu kõlab nii nagu oleks ikka tegemist veel süütu tütarlapsega. 25-aastasel abielunaisel on aga juba igasugune süütu neiuiga kahjuks selja taha jäetud. Ma loodan, Kord, et sa ise pole 30-40-aastane abielus neiu (ja kui oled, siis vähemalt ei tutvusta end nõnda avalikult).
 
lo 13. veebruar 2016, kl 11.09
Abielus ollakse naine, vanusest sõltumata.
Kseniale soovitan eestikeelset töökeskkonda või hobiseltskonda, sest keeleoskus areneb keelekeskkonnas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!