Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
Küsimus keeletoimetajatele
 
praktik 13. veebruar 2016, kl 15.29
Tänapäeval kasutab vist enamik (raamatu)kirjastusi lepingulist tööjõudu. Kui teete seda tööd n-ö hobi korras põhitöö kõrvalt, kuidas olete siis enda jaoks lahendanud maksuprobleemid? Kas peate õigeks, et töötate oma kodukontoris isiklike töövahenditega (elekter, arvuti, internet, teatmeteosed jms, vajaduse korral ka printer-paber), aga tulumaksu maksate esimeselt teenitud sendilt alates? Või olete kõik FIEd või osaühingute omanikud?
 
tulumaks 13. veebruar 2016, kl 19.09
Tulumaksu maksad teenitud summadelt, sõltumata sellest kas sõidad tööle liinibussi, oma auto või eralennukiga. Seega vahet pole kas sul on kodus arvuti, printer või internet, tulumaksu maksad ikka ainult teenitud summadelt.
 
Küsimus 14. veebruar 2016, kl 15.02
tulumaks, kas sa saad töölesõidu eest palka ja pead sellelt tulumaksu maksma? vaeseke!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!