Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
keeled
 
mats 07. veebruar 2017, kl 01.15
Paljud on vene keele vastu, okupandi keel mida ei pea lastele õpetama. Inglise keelega saavad igal pool maailmas hakkama, võibolla. Mina oskan võõrkeeltest ainult venet, enamvähem. Kui ma seda ei oskaks poleks mul You Tubis suurt midagi teha. Sealt leiab ikka igasugu põnevaid asju: osavad sulid nagu Victor Lustig kes müüs isege Eiffeli torni maha. CCCP suld ja spekulandid. Abielu pahupool on huvitav. Igasugu sõjad ja lahingud nagu poola kindral Pilsutski kes 1920 aaastal peatas punaste retke Berliini. Mustkunsti trikid ja saladused jne. jne.
 
Jah, aga 07. veebruar 2017, kl 15.37
ehk oleks hiina keelest või Hispaania keelest rohkemgi kasu? tont teab..
 
saks 09. veebruar 2017, kl 14.52
Ei ole midagi paljud vene keele õpetamise vastu, mis sa üldistad! Võibolla ainult mõni mats nimetab venelast okupandiks. Aga mis sellest eesti keelestki siis lastele õpetada, eks need küüditajad olid meil ju suuremalt jaolt eestlased, samuti EKP veendunud liikmed...
Aga sellest on mul sügavalt ükskõik, kas mul on Youtube'is midagi teha või mitte. Selleks on liiga palju teha kodus ja aias ja lapsega kelgumäel ja loomulikult tööl ja uusi raamatuid ilmub kogu aeg ja isegi telekast tuleb vahel huvitavaid saateid ja kui muud ei viitsi, siis võib ju vaadata, mis see rahvas Delfis kirjutab...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!