Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
Swiss keelekursus
 
Kipsjalg 08. veebruar 2017, kl 14.58
Swiss keelekursus - Täna
Tere, paluks infot sellise keeleõppe kursuse kohta internetist nagu Swissi keeleõpe.Mõtlen siin, kas maksta raha ja osaleda aktiivsemat seal. Et kui hakkasin esimest sissemakset tegema, siis selgus, et see firma hakkab igakuiselt ISE minu kontolt vastavat summat võtma. See tegi veidi ärevaks. Kursust saab ka lõpetada kui kirjutada antud e-posti või helistada telefonile, kuid see ei suhelnud küll minuga. Muutusin nüüd veelgi ettevaatlikumaks. Kursuse promo oli tegelikult väga hea ja sooviksin iseenesest jätkata, kuid nüüd ongi konkreetne raha maksmise koht tulnud. Kas kellelgi on Swisslanguagega kogemust mulle jagada, oleksin tänulik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!