Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
Kes aitaks?
 
leo 04. märts 2017, kl 16.00
...rumaluse vastu. Loen: appleabi, liveband, beebicenter jne, jne. Veider on mõelda: esines laivis(häälduse järgi). Surnult ju ei esineta. Kontsert on kontsert, s.t artist esineb. Miks ingliskeelne sõna juurde? Ja need sildikirjutajad oma poodidele ja kontoritele - tasuta keelenõu on saadaval. Ja kui on vähemalt keskharidus olemas, võiks ju mitte inglise ja eesti keelt ühte liitsõnasse kokku panna.
Virisejatele: alati on keegi. kes osutab, et miks tähti närida selle keelekasutuse kallal. Olete te näinud matemaatikut, kellel on ükskõik, kas 6 või 8, või ehitajat, kellel ükskõik, kas paneb auku ukse või akna?
 
nii see käib 04. märts 2017, kl 19.17
keel areneb
 
:) 04. märts 2017, kl 21.39
See pole keele areng. Keel areneb hoopis teistmoodi:)
Beebicenter on tõeliselt tobe. Aga ega keegi omanikke keelata saa, kui nad ise oma totrust ei taipa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!