Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
pohh
 
ki 14. märts 2008, kl 17.53
aga mul on pohh... netis kirjutan ikkagi vigadega... täitsa savi et te mind nyyd selle eest vihkateööööö
 
...... 14. märts 2008, kl 18.28
Miks sind keegi vihkama peaks. Kirjuta kuidas soovid. M6nel teisel on jälle vaja kasutada korrektset kirjakeelt. M6ne jaoks on see lihtsalt enesetunde kysimus, et kas ta oskab kirjutada intelligent v6i intellikent. Siin ju hea nurgake, kust saaks vahest asjalikku n6u kysida v6i niisama arutada.
 
ka ei mõista 15. märts 2008, kl 01.19
mis vihkamisest jutt käib? arvad, meil muud pole teha, kui sinusuguseid vihata? aga nii, nagu siis, kui kohtad inimest näiteks töökohas ja ta on lohakalt riides, juuksed rasvased - teed järelduse, kes? no meie teeme ka järelduse inimese intelligentsitasemest postituse järgi, mõistad?
 
tähenäriline 18. märts 2008, kl 21.35
kallis ki, aga su kirjatükikeses oli tegelt ainult üks õigekirjaviga: et-i ette oleks pidanud koma panema. sõnu nagu pohh ja nyyd ja vihkateööööö ma antud kontekstis vigadeks ei loeks...
niiet pai sulle, tubli oled :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!