Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
mida teha
 
kurb 25. märts 2008, kl 19.03
Mida teha kui vanust on juba üksjagu aga õigekiri ei lähe kuidagi, vaid ikka suurte suurte vigadega?
 
mii 25. märts 2008, kl 22.45
räägi vähemalt oma lastele, kui tähtis on koolis õigekirja õppida! ja ma arvan, et kunagi ei ole liiga hilja võtta kätte õpik või taskuraamat (müüakse ka suuremates toidupoodides), mis õpetaks sind õigesti kirjutama :)
 
...... 26. märts 2008, kl 00.44
no v6ibolla ta 6ppiski koolis 6igekirja väga hoolega ja oli lausa viieline. aja möödudes kipuvad m6ned asjad meelest minema, eriti kui loed vigases eesti keeles kirjutatud artikleid, kommentaare, loed palju v66rkeelset teksti jne.

algatajale
ma arvan, et v6ta lahti www.eki.ee ja vaata yle need teemad, milles end ebakindlalt tunned.
 
kurb 26. märts 2008, kl 15.24
teema on selles et ma olin koolis kunagi tüsgraaf ja nüüd kui vaja midagi tööl kirjutada siis saan esmalt sõimata ja alles pärst seda parandatakse mu vead töö juures:( aga tööd tuleb ju teah hoolimata oma veast.
 
tüsgraaf 27. märts 2008, kl 14.01
sama prob siin... ei aita reeglid ja midagi... pool eestikeele sõnadest olen pähe tuupinud... olen oma "annet" suutnud varjata.. nii nalja kui tõsise pingutusega... yhe korraliku meili valmiskirjutamine võtab pool päeva... yld juhul vahetan sõnu teen lauseid lyhemaid ja suhtlen rohkem kõnes kui kirjas... ainus lohutus on mulle mu vanaonu, kellel sama probleem- ilus kodu, korralik sissetulek-oma firmades- vägev perekond- temle pole õigekeele oskamatus saatuslikuks saanud...
aga stressi põhjustab see kyll ja veel... iseenda ees tunnen ennast ikka alaväärsena......
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!