Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
Prantsuse keel päevakorral
 
I. 13. aprill 2008, kl 09.13
Soov suhelda Prantsusmaal ühe tehasega,mis valmistab kosmeetilisi aparatuure.Kas leiduks keegi hakkaja,oskaja,kes viitsiks kõnes kirjas vahendaja olla.
 
soovitus 15. aprill 2008, kl 13.04
kui sul tõsisem koostöö plaanis, soovitaks mõne tõlkebüroo poole pöörduda, eriti arvestades, et sellise koostöö puhul võib natuke spetsiifilisemat keelt vaja minna kui "tere, kuidas läheb" -tase. siit sa tasemel spetsialiste vaevalt et leiad, eriti prantsuse keele alal.
 
alustuseks 18. aprill 2008, kl 15.24
alustuseks muidugi tasuks sisse juurutada harjumus, et intelligentne inimene jätab pärast kirjavahemärki alati tühiku. alati. see oleks nagu eelduseks, et ära ajama hakata, pole ju mõtet endale halba tähelepanu tõmmata, eks?

* firmaomanik, kes välismaalastega äri ajab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!