Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Keelenurk
smslaenu võlg ja inkasso
 
olen ise süüdi,kuid.. 20. juuni 2008, kl 17.20
Üks inimene siin foorumis kirjutas :

....Mis aga puudutab lahenduse leidmist probleemsetele olukordadele, soovitan ise aktiivne olla, suhelda, pakkuda omapoolseid kompromisse - ja ärge kartke öelda välja oma võimalusi - keegi ei saa Teilt nõuda tasumisi üle oma võimaluste!!! Kui inkassofirmad NÕUAVAD suuri osamakseid ja kõrgeid intresse, siis on tõesti targem kohus ära oodata ja kohtutäituriga kokku leppida!

Siit siis minu mure....mida mulle öeldi

Mulle öeldi erainkassost,et ega see kohtus käimine ei aita midagi ,et maksegraafiku tuleb ikka selline nagu erainkasso seda lubab.... kui teha internetis maksegraafik .minimaalne osamakse on 1000 eeku,millest on 700 kr intress....ja igakuiselt tuleb intessi ka tasuda...no lihtsalt meeletu summa tuleb tagasi maksta....ja mõtlesin ka,et parem ootan kohtuotsuse ära ja siis sõlmin kohtutäituriga mõistliku maksegraafiku,kuid inakssost öeldi,et ega see kuumakse väiksem ei tule !

Ja ei käi see idagi nii kiiresti...mul võlgnevus juba 2 kuud....üks päev tuleb kiri,et valmistame khtudokumente ette ja teine päev tuleb lihtsalt võlateade. Siis jällegi kiri,et jätkame suuremahulist kohtumenetlust. Ja võlateates oli kirjas:

Justiitsministeeriumi poolt vastvalminud Maksekäsu kiirmenteluse süsteem pakub Meile võimalust anda kõik võlgnikud kohtusse kiirelt, lihtsalt ja mugavalt. Tänu uuele süsteemile oleme võimelised kohtumenetluse kestvuse aja viima miinimumini, et saaksime võimalikult ruttu kohtutäiturite abiga pöörata nõude Teie varale. Uus süsteem võimaldab meil kuu aja jooksul peale Teie andmete edastamist kohtule pöörata nõue Teie varale ning pangakontodele...

Minul peaks sel juhul kohtukutse käes olema,kuid ei midgi.....ja vahest on mu tunne ,et nad venitavad meelega kohtusse minekuga,et VÕLG IKKA PAISUKS....

ean väga hästi,et võlg tleb tasuda,kuid siiski tahan sellega kohusse minna...sest usun et kohtus saab mõistlikuma maksegraafiku teha .
 
kk 20. juuni 2008, kl 17.21
VABANDUST VALESSE KOHTA SAI TEEMA !!!!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!